Dinding

Salam, Pertama sekali nak beritahu aku bayar wordpress dengan domain ni sekali (under Business account) lebih RM1000 setahun. Dah dekat tujuh tahun aku langgan. So rugi jika aku tak tulis apa2. Tapi bukan itu yang aku nak bgtau. Aku nak cerita bab dinding Dinding Sebenarnya aku dah beberapa bulan tak jogging dengan betul. Atau denganContinue reading “Dinding”

Apa boleh aku buat?

Salam, Posting pun dah lama tak buat sedangkan bayar beratus ringgit untuk domain dan hosting page ni. Tiba2 terasa nak tulis sesuatu pada page 2.05 am 17 September 2017 ini. Di atas ni anak aku yang baru lahir pada 18 julai aritu. Dia aku dah daftar haji dan akan menunaikan haji dia pada usia 93Continue reading “Apa boleh aku buat?”