Pensyarah Bahagian 3

Salam, Setelah lama tak update berkaitan pensyarah maka kini aku nak update serba sedikit kot berkaitan pensyarah. Sebenarnya tiada banyak beza antara dahulu dengan sekarang cuma dah ada minor adjust aje kot. Ada pelbagai track akan diperkenalkan di mana pensyarah boleh amik track mengajar banyak. Ada track research banyak. Ada track membawa masuk duit banyakContinue reading “Pensyarah Bahagian 3”

Half Marathon ke-3

Salam, Apa yang saya nak bgtau disini mungkin sesuatu yang benar2 pada pendapat aku sangat berguna. 1. Fakta pertama adalah setelah tiga larian ni maka dapat disahkan. Untuk dapat masa terbaik mesti berlatih berlari sama atau hampir seperti distance yang kita hendak lari. Contohnya, masuk 21km so mesti berlatih selalu 10 km seminggu sekali ke,Continue reading “Half Marathon ke-3”

Bangsar South

Salam, Berada disini ibarat seperti berada di kawasan terasing dan tidak seperti tempat2 lain yang aku kunjungi. Disini aku duduk sementara bersama keluarga sempena sebuah event di sini. Yang melibatkan bidang aku sendiri iaitu game. Balik kepada 10-20 tahun dahulu. Game sapa tak anti. Asyik dituduh main game dan mengabaikan macam2 bagi sesetengah orang. AdaContinue reading “Bangsar South”