Apa itu Pensyarah dan Pelajar

Skg orang ramai kecoh betul bab pensyarah, student dan stress. Ramai pensyarah2 tersohor dah menulis kat luar sana tp aku nak tulis panjang2 tak la reti sgt tp aku cuma nak habaq yang sebenarnya benda ni mmg payah nak dibincangkan. So better aku main game. Aku tak stress, budak tak stress dan kita hidup happy. Buat apa stress. Layankan aje.

Tp aku nak habaq jugak, sebagai pensyarah aku niat satu aje, nak bagi budak paham core of the subject tu dah kira cukup. Tak perlu aku bagi assignment susah2 nak mampus atau yang teruk2 sebab hang nak uji sampai lagu mana bebudak ni sampai tergeliat mata buat assignment/project. Assignment aku mostly mmg mudah dan target nak bagi paham concept aje mostly.

Part susah tak susah tu taruk tepi dulu sebab tak guna buat project and assignment hebat tp concept main hapal dalam kepala otak. Aku taknak depa hapal. Aku taknak depa hapal programming command. Mana aku hapal programming lol. Aku pun lupa dan dapat B- aje subjek programming mostly dulu sebab dah aku tak hapal programming command.

Tapi aku faham cara guna tp command exact memang aku tak ingat. Contoh Nak tulis GlutSolidSphere tp aku paham dan tahu apa jadah benda tu tapi aku mungkin lupa “Eh glutsolidsfera ke atau glutsphere ke atau glutmangkuk”? Contoh aje. Hang paham tak aku bgtau ni contoh. Aku reti guna dan paham nak guna lagu mana tp tak ingat command dia. Bab if else, class system, oop etc aku reti tp exact command mmg kenkadang tertinggal.

Tu belum bab tanya istilah. Lagi hampeh la nak ingat. Tibai aje.So aku jadi pensyarah ni uji concept aje. Tak payah balun hat susah2 pun. Mengarut aje.

Baik main game. Kan?

HamzahGamer
eh bukan jap
A Runner hehehe eh jap
educator ler sebab aku pensyarah eh
Eh..jap ape lagi?
9:16 malam13 Julai 2021Selasa #utem#ftmk#pensyarah#running#gamer

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: