Set Up Live Kuliah di Surau Taman Belatuk Mas

Alhamdulillah. Selesai sesi setup n run online kuliah pengajian kitab 40 Hadith Imam Nawawi oleh Ustaz Muhammad Asyraf Sulaiman dari Pusat Islam UTeM. Disiarkan dj Facebook Surau Raudah Al Jannah Taman Belatuk Mas Aku datang area 10 minit sebelum mahgrib. Setup dulu gaming laptop aku dan logitech camera aku. Lepas tu biar dia standby. AfterContinue reading “Set Up Live Kuliah di Surau Taman Belatuk Mas”

Lari 5km

Alhamdulillah. Aku tak dapat nak buat SCKLM punya run sebab still in recovery lagi but nak dekat fully baik dah ni InsyaAllah back to training betul dalam next week (awal Dec). Dua KM pertama just concentrate bawak budak dalam stroller. Kemudian stop and sambung run 3 km set dalam zone 2-3 aje. So tadi mmgContinue reading “Lari 5km”

Bubur Istimewa Melaka

Bubur Istimewa Melaka. Kat fb lama aku yang dah tak nampak dah sinar nak recover memang dah pernah tulis bab bubur ni. Setakat ni mmg mostly aku bab bubur mmg singgah sini aje makan. Sini mcm medan selera. If ko tak makan bubur, aku boleh order nasi goreng kat kedai sebelah, ada roti canai jugakContinue reading “Bubur Istimewa Melaka”