Tagline for DACS 2212 is -> [DACS 2212 – DIPLOMA 2ND YEAR]

Tagline for DACS 2212 3rd Year Diploma -> [DACS 2212 – DIPLOMA 3RD YEAR]

PLEASE MAKE SURE THAT YOU READ THE CORRECT TAGLINE

====================================================

[DACS 2212 – BOTH] Updated October 12, 2011 5.49 PM

1. For 3rd year student – Normal class on Monday October 17, 2011 From 8 pm to 10 pm (night)

2. For 2nd year student :-

  • Study hard and smart for your final exam
  • Remember to calm and steady answering the final exam.
  • Attach is your latest carrymark. For those who still do not send/submit their assignment, please do it as soon as possible.

[DACS 2212 – BOTH] Updated October 09, 2011 4.47 am

1. I will available at UTeM from October 11, 2011 at 10 am onwards due to Anugerah Akademik Negara at PWTC on October 10, 2011 that I need to attend. Please come and see me for any question regarding Mathematics problem starting that day.

2. For Third Year Student of DACS 2212, please be reminded that your class will start on Wednesday, October 12, 2011. From 8 AM to 9 AM. Please attend for Vector Topic teaching. Thank you.

[DACS 2212 – BOTH] Updated October 05, 2011 7.55 pm

1. Answer for Eng. Math Test has been uploaded. Go download it now at Engineering Mathematics section

[DACS 2212 – 2ND YEAR] Updated October 02, 2011 9.01 am

1. Goodluck in your study and your final exam.

2. Please send your assignment as soon as possible. Due date is Before Final Examination.

3. You send it earlier, the earlier you get the mark. That it is. Except between (1 Oct – 9 Oct 2011), I’m not available at office during that time. I will continue to mark your assignment on 10 October 2011. Thank you

[DACS 2212 – 3rd Year] Updated October 02, 2011 8.59 am

1. Class will resume on OCTOBER 10 (TEN), 2011 , Monday 8 – 10 am. Topic – Vector

2. I think there is one person still not taking a test. Please let him see me as soon as possible. Right now, no mark will not be given for person who did not taken the test.

2nd year 60% Carrymark (Updated Regularly)

1. 60% Carrymark Updated (will update regularly after student send their assignment) as September 28, 2011. (14 students have sent their assignment)

Graph

[DACS 2212 – BOTH] Updated September 23, 2011 3.04 pm

1. Saya telah memuatnaik Quiz 1 dan Quiz 2 beserta jalan penyelesaiannya.

[DACS 2212 – BOTH] Updated September 23, 2011 11.14 am

1. 3RD Year Diploma Student :-

  • Normal Class also on 26 September 2011 (Monday) From 8.00 pm to 10.00 pm (Cylindrical Integration and Spherical Integration) at BK 5
  • Normal Class on 28 September 2011 (Wednesday) From 8.00 am to 9.00 am at BK 1 (or any class that empty)
  • ALERT! Test will be conducted on Thursday night (29 September 2011) due to i’m not available from 3 Oct to 7 Oct at Melaka.

2. 2ND year Diploma Student:-

  • Please be prepared for your final exam. Come visit my office to ask question. Usually I’m available at office from 9.00 am to 12.00 am and 2.30 pm to 5.00 pm (Monday to Thursday), From 9.00 am to 11.30 am and 3.30 pm to 4.30 pm (Friday). Else, just ask through this website or my email (asyrani@utem.edu.my)
  • Your Final Exam is set to be on October 14, 2011 From 8.30 am to 11.00am/11.30 am (Either 2 hours and 30 minutes or 3 hours)
  • Please send your assignment as fast as possible.
  • Please make sure you guys already did the survey -> https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dGtMbllzb2l3eWhRUWFlbU04aGE0Wmc6MA#gid=0

[DACS 2212 – BOTH] Updated September 18, 2011 7.02 am

1. 3RD Year Diploma Student :-

  • Quiz Two on September 19, 2011 From 8.00 pm to 8.45 pm. Then we continue with normal class from 8.45 pm to 10.00 pm (Cylindrical Integration and Spherical Integration)
  • Normal Class also on 21 September 2011 (wednesday) From 8.00 am to 9.00 am

2. 2ND year Diploma Student:-

[DACS 2212 – 2ND YEAR DIPLOMA STUDENT] Updated September 14, 2011 10.32 pm

1. Mohon pelajar-pelajar tahun dua melayari link ini untuk End Of Semester Survey

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dGtMbllzb2l3eWhRUWFlbU04aGE0Wmc6MA#gid=0

Selamat Mensurvey

[DACS 2212 – 2ND YEAR DIPLOMA STUDENT] Updated September 10, 2011 10.38 am

1. Pelajar yang tidak mengambil TEST diminta mencari waktu yang sesuai (selama 1 jam 30 minit) untuk diadakan test tersebut. Ianya disebabkan saya sendiri sukar mencari waktu untuk mengadakan ujian tersebut kerana kelas hampir semua digunakan dengan kemasukan pelajar Bachelor Degree pada minggu bermula 12 September 2011 ini. Oleh itu, sila rancang dan bgtau saya melalui comment pada page TEACHING ini bila hendak diadakan test. Jika tidak, TEST tetap diadakan pada 26 September 2011 bersama-sama pelajar tahun 3 Diploma (malam 8 – 10 hari Isnin).

2. Disertakan graf pencapaian setakat 40%. Markah bagi setiap pelajar akan dikeluarkan lagi sebaik sahaja kesemua pelajar menghantar assignment kepada saya. Setakat ini, hanya markah 35% sahaja dipaparkan bagi setiap pelajar.

3. Kepada pelajar-pelajar yang lain. Selamat mengulangkaji pelajaran dan selepas ini waktu kelas kita akan adakan ulangkaji sahaja mungkin berkaitan Peperiksaan Akhir. Sebarang hint mungkin diperoleh semasa kelas pada 21/22 September 2011. Oleh itu, sila datang ke kelas. Dan jangan lupa hantar assignment. Lebih cepat anda hantar. Lebih bagus.

[DACS 2212 – 2nd year Diploma Student] Updated September 03, 2011 11.51 pm

1. Test untuk pelajar yang tidak hadir disebabkan alasan kukuh akan diadakan pada 26 September 2011 (malam mungkin).

2. Kuiz 3 akan diadakan pada 8 September 2011. Pada 8 hingga 10 pagi.

3. Sila hantar assignment anda paling maksimum pun sebelum atau pada seminggu sebelum peperiksaan akhir bermula. lagi lambat anda hantar, lagi lambat lah markah anda keluar (carrymark).

[DACS 2212 – 3rd Year Diploma Student] Updated September 03, 2011 11.45 pm

1. Class will continue on Monday, September 12, 2011 – From 8 PM to 10 PM (Malam).

2. Quiz 2 akan diadakan pada 19 September 2011. Selama 45 minit. Kemudian akan bersambung dengan kuliah.

3. Test akan diadakan pada 26 September 2011. Topik yang masuk akan diberitahu dalam kelas.

4. Pengajaran Chapter 3 akan dimulakan pada 3 October 2011 (Monday) pada 8 PM hingga 10 PM. Atau anda call saya jika jumpa kelas kosong untuk dibuat pada waktu pagi atau petang. Anda uruskan sendiri. Jika tidak kelas adalah pada 8 PM hingga 10 PM hari Isnin.

5. Quiz 3 akan diadakan pada 10 October 2011. Assignment perlu dihantar sebelum atau pada penghujung bulan October 2011. Tepat 12.00 pagi, 1 November 2011, akan ditolak 1 markah carrymark jika lambat hantar satu hari dan seterusnya (2 markah untuk lewat 2 hari, etc).

[DACS 2212 – BOTH 2ND AND 3RD YEAR] Updated August 27, 4.00 am

Berikut merupakan kesilapan/kesalahan ketika melakukan kamiran

  1. Penentuan limit yang tidak sesuai/salah/tidak betul
  2. Berputus asa ketika kamir
  3. Tidak dapat membezakan antara variable constant dan variable yang perlu dikamir.
  4. Mengkamirkan variable yang salah terlebih dahulu. Misalnya sepatutnya kamir terhadap dy terlebih dahulu, tetapi anda kamirkan terhadap dx.
  5. Tidak tahu cara mengkamir. Contohnya seperti sin, cos, eksponen, kuasa, pecahan, satu variable yg sama tetapi ada dua bentuk (contohnya x sin x).
  6. Tidak study dan malas ambil tahu
  7. Tidak rajin bertanya rakan dan cari alternatif dengan lakukan carian di internet. Berlambak nota di internet.
  8. Faktor2 lain.

Oleh itu, saya sertakan laman web ini yang bagus untuk anda semua

  1. http://integral-table.com/
  2. Lists of integrals – Wikipedia, the free encyclopedia
  3. Table of Integration Formulas to Memorize
  4. S.O.S. Math – Mathematical Tables and Formulas
  5. Table of Integrals
  6. Integration Table
  7. Search sahaja di Google – GOOGLE SEARCH OF TABLE OF INTEGRATION

[DACS 2212 – PELAJAR TAHUN DUA DIPLOMA SAHAJA] Updated August 26, 4.40 am

1.

Disertakan dibawah adalah MARKAH SIMULASI.

Apakah markah simulasi?

Markah Simulasi adalah satu simulasi yang melibatkan jangkaan markah yang diperoleh oleh pelajar untuk samada kuiz, ujian, assignment atau final exam yang akan datang.

Contohnya, Setakat ini kita hanya mengetahui 35% sahaja markah. Maka, kita boleh simulatekan jika:-

Katakan Kuiz 3 nanti anda mendapat 5/5 (Full mark)

Katakan Assignment nanti anda mendapat 20/20 (Full Mark)

Katakan Final Examination anda mendapat 40/40 (Full Mark) – Dimana hampir mustahil.

Kemudian saya akan tambah markah simulasi dengan markah anda sekarang. Begitu sahaja.

Lihat Analisis Tersebut:-

[DACS 2212 – 2nd year and 3rd year] Updated August 25, 2011 5.02 pm

1. Kelas 2nd year Diploma adalah pada – 7 September 2011, Wednesday. 10 – 11 am. Dan 8 September 2011, Thursday 8 – 10 pagi.

2. Kelas 3rd year Diploma adalah pada – 12 September 2011, Isnin From 8 Malam Hingga 10 Malam (Kepada pelajar Tahun Dua Diploma yang berminat untuk mengikuti sama kelas ini. BOlehlah datang juga setiap isnin, 8 hingga 10 malam). Baca pekeliling yang menyebut tarikh 5 september hingga 9 September 2011 adalah cuti bagi pelajar tahun 3 Diploma sahaja. -> Pekeliling Pentadbiran Bilangan 34 Tahun 2011

[DACS 2212 – SECOND YEAR STUDENT DIPLOMA] Updated August 25, 2011 4.55 pm

1. Test telah pun tamat. Seperti biasa, keputusan amatlah mendukacitakan. Kepada yang tidak hadir, anda boleh mengambil test semula jika alasan anda kukuh dan anda memberitahu saya sebelum 10 September 2011 yang anda ingin mengambil test disebabkan alasan yang munasabah seperti balik awal kerana tiket habis, maka tunjuk tiket dahulu kepada saya. Dan harap maklum yang Test untuk anda yang tidak hadir ini adalah berada ditahap kesukaran dua kali ganda berbanding Test yang rakan-rakan anda ambil sebelum ini.

2. Sila berusaha keras kepada sesiapa yang mendapat C- kebawah. Terutamanya kepada hampir 20 orang yang berada kedudukan E.

3. Dilampirkan result. Tahniah kepada yang berjaya mendapat B keatas.

[DACS 2212 – SECOND YEAR STUDENT DIPLOMA] Updated August 23, 2011 9.08 pm

TEST AKAN DIADAKAN PADA TARIKH BERIKUT:-

25 AUGUST 2011 – PUKUL 8.15 PAGI HINGGA 9.45 PAGI – HARI KHAMIS

BERTEMPAT DI MAKMAL KEJURUTERAAN KOMPUTER(30 ORANG)

DAN MAKMAL DIGIT 1 (30 ORANG)

=================================================

[BENH 1253] Updated August 20, 2011 4.54 am

1. Below is your analysis for your 100% Carrymark. Congratulation that all got B+ and above.

[DACS 2212 – 3rd Year] Updated August 20, 2011 4.52 am

1. Below are the analysis of your Quiz 1 that carried out 5% of your Carrymark. This is only 5%. Make sure to do well in upcoming evaluation (quizzes, test, assignment and final exam).

[DACS 2212 – 2ND YEAR] Updated August 17, 2011 6.50 pm

Prepared for the test next week. No notes allowed. Two lab involved

Makmal Kejuteraan Komputer – Mr. Shah will monitor you guys (30 students)

Makmal Digit 1 – Myself will monitor (30 students)

Thursday, August 25 2011, 8.00 am to 10.00 am

1. Below are the analysis of the 2nd year recent quiz (Quiz 2). I also put analysis from Quiz 1 and Quiz 1 + Quiz 2

2. For 3rd year, wait for your analysis to come out later.

So?

[DACS 2212 – 2nd Year] Updated August 15, 2011 5.13 pm

1. Your Final Exam Date is nearly confirmed. It is on 14th October 2011, Friday. From 8.30 am to 10.30 am At Sport Centre (Kompleks Sukan)

[DACS 2212 – Both Year] Updaed August 13, 2011 8.29 pm

1. For 2nd Year Diploma student – Quiz Two (Chapter Two) on Wednesday 10 – 11.00 am

2. For 3rd Year Diploma student – Quiz One (Chapter One) on Wednesday 8 – 9 am

– So, be prepared.

3. For 2nd year Diploma student. We will start chapter 3 : Vector on Thursday, August 18, 2011. Easy topic. Just plug into the formula and you are done. Of course need to remember some formulas.

4. For 3rd year Diploma student. We will start chapter 2 : Multiple Integrals (Core of Engineering Mathematics) on Monday August 15, 2011 From 10.am to 12.pm .

[DACS 2212 — 2nd Year Diploma] Updated August 10, 2011 11.07 am

1. Class will resume on Wednesday August 17, 2011 From 10 – 11 am. Please attend. This time will cover chapter 3 (Required 3 hours of teaching)

[DACS 2212 – 3rd Year Diploma] Updated August 10, 2011 10.47 am

1. Next week class: Monday 10 am – 12 pm. Wednesday 8 – 9 am

2. Quiz 1 on August 17, 2011 Wednesday (30 minutes) Time : 8.20 am to 8.50 am. Please study Chapter One (1)

[ALL] Updated August 05, 5.53 am

1. DACS 2212 3rd year diploma class is on Monday 10.00 am to 12.00 pm, August 08, 2011

2. BENH 1253 class need to be done on Monday. I have 3 day courses starting from 9th August – 11th August 2011. Please contact me for the time on Monday. Or perhaps on 12th August 2011 we can arrange a class if monday is full.

[DACS 2212 – 3rd Year Diploma] Updated August 04, 2011 3.37 pm

1. Please download chapter 3 assignment (ONLY for 3rd year diploma student) or directly jump to Engineering Mathematics seection. Or just click below

[DACS 2212 – 2nd Year Diploma] Updated August 03, 2011 7.13 pm

1. PLEASE CHANGE YOUR ASSIGNMENT CHAPTER 1, QUESTION NO.27 to QUESTION NO.26. That question No.27 MIGHT be wrong in some details.
2. Maximum number per group = 8 persons. Minimum = 1 person. But must submit back to me one week before the final examination. If you think you are the most coolest person in that class. Do all the assignment on your own and submit to me. I can guaranteed if you do it on your own (not copy paste from other people), study very smart to answer all the questions, final examination is just a piece or slice of cake. Very easy. For those in group, please photocopy (photostat) all the question that has been answered by your friend and study that. The assignment is almost related to the final examination. That is the real hint.

[DACS 2212 – 2nd Year Diploma] Updated August 03, 2011 4.48 am

1. Selamat bersahur kepada anda semua

2. Lihat peratusan pemarkahan kuiz kamu. Semoga mempertingkatkan lagi usaha terutama pada bahagian kedua (chapter – 2) yang memerlukan anda mengkamirkan persamaan dengan betul dan tepat.

[DACS 2212 – BOTH 2ND AND 3RD YEAR] Updated August 01st, 2011 4.43 pm

1. Please download the latest notes. Consists of Chapter 1 until chapter 3 at the Engineering Mathematics Section. Or just download below

Chapter 1 – Chapter 1 – Eng Math v1.0

Chapter 2 – Chapter 2 – Eng Math v6.0

Chapter 3 – Chapter 3 – Eng Math v1.0

[DACS 2212 – BOTH 2ND AND 3RD YEAR] Updated August 01st, 2011 8.11 am

1. Please download the assignment on the Engineering Mathematics section. Consists of chapter 2 and chapter 3.

Or Click Here ->

Chapter 2 Assignment – Assignment DACS 2212 Chapter 2 v1.0

Chapter 3 Assignment – Assignment DACS 2212 Chapter 3 v1.0

2. For 3rd year diploma student, please wait for chapter 1 to be released.

3. Harus diingatkan juga, Pembahagian markah telah diputuskan seperti berikut:-

Quiz = 3 kali. 5% setiap kuiz maka jumlahnya 15%

Test = 1 kali, jumlahnya 25%

Assignment = 1 kali, jumlahnya 20%.

Total Carrymark kerja kursus adalah sebanyak 60%. harap maklum.

[DACS 2212 – DIPLOMA 3RD YEAR] Updated July 31th, 2011 10.00 pm

1. Kelas akan bermula pada hari rabu ini, 3 August 2011 jam 8.00 pagi hingga 9.00 pagi di BK5

[DACS 2212 – 2ND YEAR] Updated July 31, 2011 8.38 pm

1. Ingat, masa kuiz dan test perlu dicatat dalam buku dan set kan reminder. [SILA BACA POST SEBELUMNYA (DIBAWAH POST INI)] Kelas adalah pada hari rabu ini 3 August 2011, jam 10-11 pagi di BK5 (mana-mana yang kosong dan sejuk aircondnya)

2. Assignment bab 1 sudah diberikan dahulu, jadi, assignment bab 2 dan 3 akan diberikan pada hari isnin ini.

3. Due date untuk assignment adalah seminggu sebelum final examination. Jika anda beri kepada saya pada hari peperiksaan final, markah akan ditolak 1 markah. Contoh, carrymark full untuk assignment adalah 20%, jadi akan ditolak 1% menjadikannya sebanyak 19%. Jika anda dapat 15%, maka akan ditolak 1% menjadikannya 14%. Saya akan menjadikan markah paling low anda dapat pun 10% (dengan syarat anda menjawab semua soalan tersebut, salah tidak mengapa). Jika tidak lengkap, maka syarat tersebut tidak di apply untuk anda. HARAP ANDA FAHAM BETUL2 APA YANG SAYA MAKSUDKAN.

[DACS 2212 – 2ND YEAR] Updated July 28, 2011 8.36 am

=================================================

1. QUIZ KE-2 AKAN DIADAKAN PADA 17 AUGUST 2011 – WAKTU KELAS 10 -11 PAGI. BK 5. RABU

=================================================

[DACS 2212 – BOTH] Updated July 28, 2011 8.33 am

1. Pastikan anda datang tepat pada masanya. Mulai bulan Ramadhan yang mendatang ini, kelas akan bermula mengikut jadual yang diberikan iaitu

DACS 2212 2nd year = Wednesday, Jam 10 – 11 pagi, and Thursday, Jam 8 hingga 10 pagi.

DACS 2212 3rd year = Monday 10 am  – 12 am, Wednesday Jam 8 – 9 pagi.

[DACS 2212 – BOTH 2nd and 3rd year] Updated July 27, 2011 9.46 am1.

1. I have updated Engineering Mathematics section according to the year of your course

2. Always update on this teaching section before proceed to the Engineering Mathematics section under Teaching. Thank you.

[ALL] Updated July 24, 2011 10.42 am

1. All class will be resumed back to normal starting July 25th, 2011

2. DACS 2212 for 2nd year diploma will be having a first quiz on July 27th, 2011 (Wednesday during class hour) – 15 minutes quiz

3. For BENH 1253, We will be having a last chapter lecture

4. For DACS 2212, 3rd year diploma student, class will be started on July 27th, 2011, 8.00 am, wednesday.

[DACS 2212 – DIPLOMA 3RD YEAR] Updated July 15th, 2011 6.16 am

1. Your class will be start on July 27th, 2011, From 8 am to 9 am. Then, the following week the class also happening on:

Monday : 8 PM to 10 PM (MALAM)

Wednesday : 8 AM to 9 AM (PAGI)

SO, please attend your class and always check for any updates on this website 

[DACS 2212 – DIPLOMA 2ND YEAR] Updated July 15, 2011 6.10 am

1. Quiz will be happening on July 20th, 2011, wednesday. During class hour from 10 am to 11 am. Under a representative will replace me

2. Normal class will be resumed on July 27th, 2011, Wednesday (QUIZ)

3. Please be prepared for a quiz. No any textbook is to be  allowed. Time duration is only 30 minutes.

3. QUIZ CANCELLED FOR NEXT WEEK. WE WILL HAVING A QUIZ ON JULY 27TH, 2011. NO TEXTBOOK AND DURATION 30 MINUTES

[DACS 2212] Updated July 14, 2011 8.56 am

1) Kita akan adakan kuiz pada minggu hadapan masa kelas (mungkin dibawah En.Rosman yang menjaganya atau orang yang saya wakilkan)

2) Download nota yang terbaru di page Engineering Math berkaitan chapter 2

3) Test akan diadakan pada bulan Ogos. Waktu siang mungkin sebab malam nak tarawih dan berbuka puasa lagi. Tengok keadaan macam mana

4) Selamat Belajar

[DACS 2212] Updated July 08, 2011 2.52 pm

1. I have uploaded the chapter 2 Part One Notes : Double Integrals. Grab it at the Engineering Mathematics page

2. Please be prepared for the quiz on Monday 4 to 5 pm.

[DACS 2212] Updated July 06, 2011 2.55 pm

1. Please go to the Engineering Mathematics section for the latest info to download

2. We will having a first quiz on Monday July 11, 2011 at 4.00 pm after Mr. Rosman Class

3. For those who involves in SUKUM or any other activities, just give the official letter for the release.

4. Tomorrow we will learn some basic stuff about Chapter 2: Double Integrals. BE PREPARED.

[DACS 2212] Updated June 25, 2011 4.37 am

1. My targeting first quiz is around 7th July 2011 or 14th July 2011.

2. Test is also around end of July.  Targeting 21st July 2011. Topic is Chapter 1. I’m going to split test into two tests, First test involved chapter 1 only. and Second test might be chapter 2 only.

[DACS 2212] Updated June 21, 2011 6.32 am

1. Do your math exercises, Engineering Math is tougher than the previous one, Require a lot of differentiation and integration skills to be polished. Consult me if anything goes wrong

2. Buy book and do exercises. Use google to find anything that might help you during the study. Almost all Engineering Math stuff is there : The Web. You just need to find it and use it properly.

[DACS 2212] Updated June 17, 2011 6.05 pm

1. Kelas Engineering Mathematics akan diadakan seperti biasa on 22nd June 2011 (10.00 – 11.00 am) and 23rd June 2011 (8.15 am – 10.00 am).

2. Topik :- Partial Derivatives dan seagkatan atau setakat yang kita boleh cover.

3. Beli buku untuk memudahkan pengajaran kita semua.

[DACS 2212] Updated June 15, 2011 9.26 am

1. Buku modul telah ada. Harganya adalah RM22. Bukunya sangat bagus dan bermutu tinggi. Belilah. Ianya didatangkan khas oleh Pearson dan karya oleh staf matematik di Fakulti Kejuruteraan Elektrik.

a) Contoh yang diberikan sangat bagus

b) Latihan yang bagus. Dan ADA JAWAPANNYA!!!

c) Soalan kuiz, test, dan final berdasarkan contoh-contoh dalam buku ini dan setaraf dengan standard buku ini.!! Ini sudah bagus!!!. Jadi, beli. Jika anda buat semua latihannya. InsyaAllah A++++ akan datang.

[DACS 2212] Updated June 13, 2011 5.34 am

1. I have uploaded several notes and  tutorials for you to do on your own.

2. I have set up several how my teaching is going on:-

a) Kamu perlulah mencari sendiri material lain yang difikirkan perlu kerana saya tidak lagi mengamalkan prinsip “suapan” segala nota. Apa yang saya ada akan saya berikan dan apa yang tiada kamu boleh cari sendiri guna Google

b) Sebarang assignment atau yang berkaitan penghantaran yang melibatkan due date perlu dihantar tepat pada masanya atau sebelum tarikh due tersebut. Jika tidak, markah tidak akan dikira dan ditolak 1 markah setiap hari.

c) Sebarang rayuan markah tidak akan dilayan dan oleh itu berusaha sendiri kerana ianya juga menyebabkan markah anda ditolak. Tolong faham yang saya sendiri akan sedaya upaya memberikan markah yang adil dan bagus kepada semua. Tidak perlu berjumpa saya bertanyakan menaikkan markah.

d) Pengajaran lebih kepada konsep sahaja, sebarang masalah perlu berjumpa saya dibilik atau selepas sesi pengajaran. Untuk Kejuruteraan Matematik, ianya memerlukan anda meng”kamir” dengan baik.

e) Tertakluk kepada sebarang perubahan oleh saya tanpa notis.

[BENH 1253 AND DACS 2212] Updated June 09, 2011 6.44 am

1. Untuk DACS 2212.  Starting Next Week, DACS 2212 – Kelas Kejuruteraan Matematik akan diadakan pada hari Rabu ( 10 – 11 pagi) dan Khamis (8.00 – 10.00 pagi).

2. Untuk BENH 1253 – Persamaan Pembezaan. Kelas akan diadakan pada hari ISNIN SAHAJA 4.00 petang hingga 6.00 petang.

3. ANDA DIMESTIKAN mengikut perkembangan semasa berdasarkan website ini. Sila baca apa juga update yang terdahulu dan semasa. Jangan baca yang diatas sahaja.

[DACS 2212] Updated June 02, 2011 5.09 pm

1. Please make sure you come to class on the date mentioned in your schedule. But, please come to class in this Wednesday, 8 June 2011. during class hour. I will try to discuss a new time.

2. Always come to this site for notes, etc. And always come to class. This is tough subject for you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s