Jum Lari – Oppo Reno Festive Run

Salam semua. Alhamdulillah selesai larian semalam dengan baiknya walaupun kekurangannya ada di pihak aku juga akibat tak banyak berlatih hahahaha. Ok larian ni berlangsung mulanya di Parking C. So aku park dalam kawasan tu jugak dan kene bayar RM20 beb per entry. Hahahahha. Tapi demi safety dan keselamatan kereta. So aku sampai dalam area 7.30Continue reading “Jum Lari – Oppo Reno Festive Run”

Great Eastern Viper Challenge 20km

Salam semua, Fuh!!! Dekat 5 jam beb dan memang payah if solo nak survive melainkan mental keras macam batu. Aku maybe tak larat nak cerita semua obstacles mcm org lain so aku punya ni ringkas dan padat ajela. Kitorang ni satu team 8 org. Pelbagai latar belakang dll. Start jam 7.10 gitu kot sebab delayContinue reading “Great Eastern Viper Challenge 20km”