Organisasi dan Larian

Salam pagi. Dalam sesebuah organisasi tu, korang kena pastikan ada jenis jenis orang yg diperlukan. Sebabnya ade perlunya orang yg memang cekap bercakap. Bab bercakap dia boleh pusing and runding. Jenis org chenggini mmg terbaik buat kolaborasi ke atau networking dgn org/organisasi lain. Mmg dia champion. Appoint aje dia untuk buat. Dalam organisasi jugak adaContinue reading “Organisasi dan Larian”

Tuah Fit 13 Sept 2022 Selasa

Maaf lambat update ye Semalam jam 4:30 hingga jam 7 berlangsungnya Tuah Fit. Ada brisk walk tp bukannye run. So aku pun memang terlibat and turun la untuk berlari. Jumpa la member2 fakulti lama and lelain. Tuah Fit ni setiap selasa akan ade pelbagai event. Ada jugak fun run nanti tp bukan hari Selasa ni,Continue reading “Tuah Fit 13 Sept 2022 Selasa”

Thesis bebudak

Mane la agak2 bebudak ni ye. Thesis ni aku masih simpan sebab last collection yg hardcopy. Lepas tu semua dah jadi softcopy aje. Takde lagi hardbound thesis dah untuk Projek Sarjana Muda. If korang perasan, dari 2012-2014 aku kat FKEKK. Fakulti Kejuruteraan Elektronik and Komputer. Kemudian dalam 2013 aku mohon nak pindah ke FTMK. JumpaContinue reading “Thesis bebudak”