Tonsil Batuk Berkahak dan Tailor yg Hebat

Arini aku amik nebulizer kat klinik. Sebab malam2 asyik batuk kuat nak buang kahak. Pastu dapat la ubat. Lepas dpt ubat terus amik baju yang aku tempah Sahabat aku ni adalah bekas pensyarah di univ aku. Dia mmg suka sangat menjahit, dia tinggalkan profession pensyarah dia sebab nak bukak kedak menjahit ni. Ni gambar akuContinue reading “Tonsil Batuk Berkahak dan Tailor yg Hebat”

Faculty Retreat 2023 at Movenpick KLIA

Alhamdulillah. Hari ini hari terakhir akan berkampung disini. InsyaAllah bakal selesai aktiviti fakulti aku sampai tengahhari ini. Seronok jogging dalam ni. Satu loop tu dalam 1km. Pusing 5 round dah 5 km. Walaupun ini memakan hujung minggu aku bersama keluarga, tp mcm diorang dalam fakulti ckp. Ada yg dah masuk 20 tahun dah dari 2003.Continue reading “Faculty Retreat 2023 at Movenpick KLIA”

Berlari, PUBG dan Kehidupan

Alhamdulillah. Dapat lagi berlari hari ini. Tatkala mendapat berita ada runner seorang pensyarah UPM meninggal dunia sewaktu berlari HM ketika sudah sampai finishing line di Langkawi International Half Marathon 2022. Takziah buat keluarga beliau. Umur mcm sama umur aku sebab difahamkan SPM 2002. Dpt info dari group runners aku and juga dari wife aku sebabContinue reading “Berlari, PUBG dan Kehidupan”