Zayn dan Tadika

Izz Muhammad Zayn. Tahun 2022 ni dia 5 tahun. Dan dia memang aku tak anta lagi tadika. InsyaAllah 6 tahun nanti baru aku anta. Sebab?Kenapa? Tak Lewat sgt ke? Sejak pandemik melanda, aku and wife serta anak aku yg first byk ajar secara tidak formal dekat dia. Entah kenapa aku rasa sangat bagus jika kanak2Continue reading “Zayn dan Tadika”

Award

Salam semua. Sorry lambat update skit. Banyak benda nak disetelkan. Arini dah jumaat. Aku nak cerita sikit yang sepanjang minggu ni kagum2 member2 aku yg “hantu” research dapat award. Memang depa ni patut dpt award pun. So aku tumpang gembira, mana taknya sebab bayangkan boleh aku ni bangga if org tanya “tu member2 aku tuContinue reading “Award”

KUATAGH MRSM 50th Virtual Run

Alhamdulillah. Selesai perjuangan larian VR in team dalam seluruh MRSM sempena Sambutan 50 Tahun MRSM. Aku dpt 105km aje. Ni pun antara yang paling tinggi dalam sebulan aku penah dpt. Aku just nak ckp seminggu aku lari 15-20 km aje. Sebab aku mmg main speed 5km and 10km aje. So latihan aku mmg max 15-20Continue reading “KUATAGH MRSM 50th Virtual Run”