Kipchoge dan Motivasi

Aku berulang kali tengok Kipchoge ni buat sub 2 jam marathon. Walaupun tak diiktiraf tapi dia satu2nya manusia dalam planet bumi yg buat marathon bawah dua jam. Cuba ko lari Half Marathon 2 jam pun dah boleh mintak nyawa dah bg most of people. Jap. Aku lari 1km pace Kipchoge ni pun dah boleh masukContinue reading “Kipchoge dan Motivasi”

Alhamdulillah dan bersyukur – game – larian

Sebenarnya bermula 26 Ogos hari ni aku dpt berlari di dalam kampus aku. Syukur sangat dan berterima kasih ke dekan aku kerana membenarkan aku masuk dan untuk hari2 lain juga. Kes arini semakin tinggi tapi peratusan yg category 1 dan 2 pun banyak so still okeh.