Apa itu Pensyarah dan Pelajar

Skg orang ramai kecoh betul bab pensyarah, student dan stress. Ramai pensyarah2 tersohor dah menulis kat luar sana tp aku nak tulis panjang2 tak la reti sgt tp aku cuma nak habaq yang sebenarnya benda ni mmg payah nak dibincangkan. So better aku main game. Aku tak stress, budak tak stress dan kita hidup happy.Continue reading “Apa itu Pensyarah dan Pelajar”

Aku dan Planning

Jika orang tanya aku atau org nak tahu planning aku dalam kerjaya. Aku memang ada plan. Tapi plan aku adalah lebih kepada for family and community. Jadi bab kerjaya tu kiranya aku dah sampai tahap ini yang aku hendak dan jika ada rezeki lebih aku ucap Alhamdulillah. Aku akan ckp aku jenis tak kisah sangatContinue reading “Aku dan Planning”