Game

Sesuatu itu dirasakan ianya buruk dan agenda Yahudi apabila mereka addicted Game ke, Berlari ke, Memasak ke, apa2 ke. Asal nampk dia ni addicted aje terus blame benda yang dia tengah buat. Sedangkan benda tu tak suruh pun buat. Anda yang tak dapat kawal diri anda menyalahkan benda yang sedang dibuat. Ada orang addicted asyikContinue reading “Game”

Peka

Somehow, aku semakin hari berfikir. Betullah. Kita kena sentiasa peka dengan sekeliling kita. Jika ada yg lain macam ke kat rumah jiran ke atau adik beradik ke apa ke terus hubungi polis atau cari bantuan untuk selidiki. Tiba masa kita kena peka sekeliling dan act. Tapi itulah dunia ni…. Kita tak boleh basmi semua kejahatan.Continue reading “Peka”

Hasil Larian 4 January 2021

Salam 4 January 2021 Alhamdulillah. Larian sebelum meeting jam 9 pg Lari tapi pastu kaki sakit?Lari tapi macam tak naik2 sangat pace. Asyik situ aje. Paling kuat pace 5.Lari tp mcm asyik terasa payah aje. Core strength. Ko boleh aje lari tak buat workout/core strength tp sampai satu peringkat ianya stuck. Melainkan ko dah puasContinue reading “Hasil Larian 4 January 2021”