Larian Ahad

Assalammualaikum dan Salam pagi guys. 30minit jogging5 minutes walk3km run (pace 4:17;4:21, and 4:26)And 2km walk Lari. Hobi aku selain game yg aku seronok buat. Bestnya sama mcm game sebab ikut suka ko nak lari mcm mana. Sensorang and tak perlu partner most of the time. Kecuali nak buat larian beramai2. Nak tekan laju punContinue reading “Larian Ahad”

Award

Salam semua. Sorry lambat update skit. Banyak benda nak disetelkan. Arini dah jumaat. Aku nak cerita sikit yang sepanjang minggu ni kagum2 member2 aku yg “hantu” research dapat award. Memang depa ni patut dpt award pun. So aku tumpang gembira, mana taknya sebab bayangkan boleh aku ni bangga if org tanya “tu member2 aku tuContinue reading “Award”

Kelas dan Game

Alhamdulillah. Sepanjang aku mengajar ni, tak sangka ada satu group batch ni (BATCH 2018/2019) untuk Bachelor of Game Technology (BITE) kumpul duit and beli souvenir ni. Aku taktau nak habaq apa tp terima kasih sesangat. Aku mengajar bukan amanah aku kat korang yg belajar ni, bukan sebab hadiah and ganjaran. Sepatutnya aku yg berterima kasihContinue reading “Kelas dan Game”