Tuah Fit 13 Sept 2022 Selasa

Maaf lambat update ye Semalam jam 4:30 hingga jam 7 berlangsungnya Tuah Fit. Ada brisk walk tp bukannye run. So aku pun memang terlibat and turun la untuk berlari. Jumpa la member2 fakulti lama and lelain. Tuah Fit ni setiap selasa akan ade pelbagai event. Ada jugak fun run nanti tp bukan hari Selasa ni,Continue reading “Tuah Fit 13 Sept 2022 Selasa”

Thesis bebudak

Mane la agak2 bebudak ni ye. Thesis ni aku masih simpan sebab last collection yg hardcopy. Lepas tu semua dah jadi softcopy aje. Takde lagi hardbound thesis dah untuk Projek Sarjana Muda. If korang perasan, dari 2012-2014 aku kat FKEKK. Fakulti Kejuruteraan Elektronik and Komputer. Kemudian dalam 2013 aku mohon nak pindah ke FTMK. JumpaContinue reading “Thesis bebudak”

10km run – Sunday Evening run

Alhamdulillah. Cuaca tak la panas sgt tp managed. Just some easy run. Mostly stick dgn zone 2-3. Dan Alhamdulillah dah melepasi gate 100km untuk biib event. Semoga semua kekal cergas. Ingat, buatlah apa yg anda seronok lakukannya. Lakukan dgn gembira. Tak kisah dalam meluangkan masa dgn keluarga, dalam kerjaya dan lain2. Lakukan dgn seronok danContinue reading “10km run – Sunday Evening run”