Julies and Customer Support

Alhamdulillah. Dapat bungkusan dari Julies. Nak tahu sebab apa aku boleh dpt bungkusan hadiah ni? Atau boleh dikatakan kotak hadiah ni? Ok. Tahun lepas aku perasan ade salah satu pack makanan dia ada defect. So aku ambil keputusan email dulu depa inform yg ada defect. Aku tak viralkn beb sebab pentingnya ko hubungi pihak terlibarContinue reading “Julies and Customer Support”

Discman and New Year 2023

Discman Aku mmg teringat di mana aku ada satu ketika tu aku mcm terlantar sakit kot kat rumah aku masa zaman sekolah. Aku tak ingat apa aku sakit tp aku mmg tak dpt ke sekolah few days gak kot. Dan aku pesan kat sahabat aku tolong beli discman lebih kurang mcm ni. Sahabat2 aku niContinue reading “Discman and New Year 2023”