Discman and New Year 2023

Discman

Aku mmg teringat di mana aku ada satu ketika tu aku mcm terlantar sakit kot kat rumah aku masa zaman sekolah. Aku tak ingat apa aku sakit tp aku mmg tak dpt ke sekolah few days gak kot. Dan aku pesan kat sahabat aku tolong beli discman lebih kurang mcm ni.

Sahabat2 aku ni pun keluar la gi beli dan bawakkan kat aku discman ni. Aku bila teringat balik baru sedar depa ni mmg betul2 sahabat sanggup menolong aku beli barang time aku sakit. Memang jasa depa ni aku doa Allah balas dgn pahala yg berterusan dan keredhaanNya.

Dalam dunia ni mmg ada akan sahabat baik. Cuma itulah, anda kena cari dan fahami sampai masa masing2 akan ada famili sendiri tp persahabatan itu kekal walaupun makin amat jarang berjumpa.

Terima kasih buat mereka yang pernah tolong aku dan bantu aku. Allah sahaja dpt balas. Depa ni ada aje kat IG and facebook aku. If nasih baik hangpa dapat tahu depa ni sapa yg tolong gi beli discman ni. Hehehe. Cuma itulah, discman tu dah takde. Hilang ke mana ntah. Hahaha.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: