Oktober 2021

Alhamdulillah. Semester baru 1-20212022 telah pun bermula semalam iaitu pada 4 Oktober 2021. Ini InsyaAllah merupakan semester online terakhir sepenuhnya kot dan kebarangkalian sangat besar untuk semester 2-20212022 adalah dalam keadaan normal akan kembali. Jadi hampir genap dua tahun kuliah dijalankan secara online ada yang pelajar tahun akhir hanya sempat merasa 1 semester lebih sahajaContinue reading “Oktober 2021”

Kipchoge dan Motivasi

Aku berulang kali tengok Kipchoge ni buat sub 2 jam marathon. Walaupun tak diiktiraf tapi dia satu2nya manusia dalam planet bumi yg buat marathon bawah dua jam. Cuba ko lari Half Marathon 2 jam pun dah boleh mintak nyawa dah bg most of people. Jap. Aku lari 1km pace Kipchoge ni pun dah boleh masukContinue reading “Kipchoge dan Motivasi”