Saliva Covid Test Kit

Resit Pembelian 20 unit Newgene Saliva Test Kit berharga RM6.90 setiap satu.

Covid Test Kit ni dah jadi satu keperluan buat nak masuk government event termasuk hospital. Bahkan ada byk syarikat atau organisasi meletakkan syarat bila nak join event diorang macam open day ke dan sebagainya. Harga ni aku dpt paling murah dari Mydin MITC aku beli. If dekat shopee mostly dah rm8.00++. Jadi amat berbaloi beli dekat Mydin ni. Tapi taktau la stok ade lagi ke tak skg sebab dah mcm jadi keperluan buat mereka yang nak kene buat hospital visit terutamanya.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: