MLBB SUTAF 2022

KLSCM dan MLBB Okeh. Aku tak dapat berlari dalam KLSCM sebab aku ada event Mobile Legend Bang Bang sebagai peserta. Jam 9 pagi start. Dan even if aku dpt tamatkan marathon aku jam 7 pagi katakan (tu dah tahap elite tu), maybe aku sampai Melaka pun jam 9 pagi. Tak sempat beb. Aku terpaksa korbankanContinue reading “MLBB SUTAF 2022”

Larian 10km yg kerap

Aku makin kerap buat 10km running skg ni. Mostly easy run aje sebab target nak perkuatkan endurance aku for any 10km running event. So if ada event, aku dah prepared for both 10km or maybe Half Marathon event. Or even 42km pun Alhamdulillah.Selesai larian pagi ni. Semalam hujan tak dpt nak berlari paginye. Ptg pulakContinue reading “Larian 10km yg kerap”

Kelas dan Game

Alhamdulillah. Sepanjang aku mengajar ni, tak sangka ada satu group batch ni (BATCH 2018/2019) untuk Bachelor of Game Technology (BITE) kumpul duit and beli souvenir ni. Aku taktau nak habaq apa tp terima kasih sesangat. Aku mengajar bukan amanah aku kat korang yg belajar ni, bukan sebab hadiah and ganjaran. Sepatutnya aku yg berterima kasihContinue reading “Kelas dan Game”