Kelas dan Game

Alhamdulillah. Sepanjang aku mengajar ni, tak sangka ada satu group batch ni (BATCH 2018/2019) untuk Bachelor of Game Technology (BITE) kumpul duit and beli souvenir ni. Aku taktau nak habaq apa tp terima kasih sesangat. Aku mengajar bukan amanah aku kat korang yg belajar ni, bukan sebab hadiah and ganjaran. Sepatutnya aku yg berterima kasihContinue reading “Kelas dan Game”

Peralatan di Bilik HOD

Fasiliti ni aku amat kurang guna. Kalau ada ade gunakan pun, mostly untuk letakkan some announcement kat luar bilik HOD atau pun anything yg benar2 berkaitan urusan kerja. Akses ke mesin besar ni adalah dapat print dalam bentuk berwarna, bentuk A3, A4, atau A5 tak kira tebal la kot. Sama dgn mesin IMAC yang dibekalkanContinue reading “Peralatan di Bilik HOD”

A New Horizon

Selesai mesyuarat jabatan semalam yang merupakan penutup meeting 2021 merupakan satu detik aku rasa amat lega dengan pencapaian jabatan aku. Aku bukanlah leader terbaik tp aku dah did the best and the rest adalah menghabiskan tempoh aku as HOD until Jan 31, 2022. Next HOD InsyaAllah can do better walaupun aku masih taktau sapa bakalContinue reading “A New Horizon”