PKP 3.0 Datang Lagi

Sebenarnya aku ingat tahun ni dapat la beraya. Tapi sekali merentas negeri masih belum dibenarkan. Kes dahlah sekitar 4000 in average dalam seminggu ni. Adoi. Tapi apakan daya. Doa ajela baik2 agar semuanya kembali pulih. Pas raya aku selesaikan semuanya. So apa yg berlaku adalah aku pindah bilik ofis aku dari aras 3 ke groundContinue reading “PKP 3.0 Datang Lagi”

Komputer

Komputer ni. Aku dapat masa 2009. Masa 24 Ogos 2009. Aku masuk dengan sangat energetic Umur 24 beb. Wow. Too young. Jadi Tutor. Masa tu ada tutor lagi. Zaman skg takde dah kene ada PhD baru dpt masuk kejer kat Univ. Dapat komputer ni. Aku buat kerja2 fakulti aku. Datang memang lepas subuh jam 6.30Continue reading “Komputer”

Ramadan 17, 1442 H – Jumaat

Semalam (tiada kaitan dengan gambar). Sahabat dan juga one of super senior di MRSM Kuantan telah pun meninggalkan dunia ini selamanya. Brain cancer. Fight from 2017 until 2021. Semoga Allah Merahmati Beliau. Banyak nasihat2 yang dikemukakan dalam bab larian dan aku akan ingat dan menyaksikan kebaikkan beliau. Muda. Baru sekitar 46 rasanya umur. Dulu (berkaitanContinue reading “Ramadan 17, 1442 H – Jumaat”