Home

MY PASSION

YOU MAY CLICK THE FOLLOWING BUTTON

LIFE IS ABOUT

My Philosophy of Life

Saya mempercayai yang setiap insan itu adalah sangat-sangat sempurna. Dan setiap insan itu sentiasa ada kekuatan mereka tersendiri. Semua insan ada kelebihan yang boleh ditonjolkan jika mereka dapat mengesannya. Percaya kepada diri sendiri dan sentiasa berpegang teguh yang diri sendiri itu lebih indah. Tidak perlu membandingkan dengan orang lain kerana diri kita sudah hebat.


RUNNING QUOTE

If you run, you are a runner. It doesn’t matter how fast or how far. It doesn’t matter if today is your first day or if you’ve been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run.” – John Bingham


Larian Ahad

Assalammualaikum dan Salam pagi guys. 30minit jogging5 minutes walk3km run (pace 4:17;4:21, and 4:26)And 2km walk Lari. Hobi aku selain game yg aku seronok buat. Bestnya sama mcm game sebab ikut suka ko nak lari mcm mana. Sensorang and tak perlu partner most of the time. Kecuali nak buat larian beramai2. Nak tekan laju punContinue reading “Larian Ahad”

Zayn dan Tadika

Izz Muhammad Zayn. Tahun 2022 ni dia 5 tahun. Dan dia memang aku tak anta lagi tadika. InsyaAllah 6 tahun nanti baru aku anta. Sebab?Kenapa? Tak Lewat sgt ke? Sejak pandemik melanda, aku and wife serta anak aku yg first byk ajar secara tidak formal dekat dia. Entah kenapa aku rasa sangat bagus jika kanak2Continue reading “Zayn dan Tadika”

Award

Salam semua. Sorry lambat update skit. Banyak benda nak disetelkan. Arini dah jumaat. Aku nak cerita sikit yang sepanjang minggu ni kagum2 member2 aku yg “hantu” research dapat award. Memang depa ni patut dpt award pun. So aku tumpang gembira, mana taknya sebab bayangkan boleh aku ni bangga if org tanya “tu member2 aku tuContinue reading “Award”