Home

MY PASSION

YOU MAY CLICK THE FOLLOWING BUTTON

LIFE IS ABOUT

My Philosophy of Life

Saya mempercayai yang setiap insan itu adalah sangat-sangat sempurna. Dan setiap insan itu sentiasa ada kekuatan mereka tersendiri. Semua insan ada kelebihan yang boleh ditonjolkan jika mereka dapat mengesannya. Percaya kepada diri sendiri dan sentiasa berpegang teguh yang diri sendiri itu lebih indah. Tidak perlu membandingkan dengan orang lain kerana diri kita sudah hebat.


RUNNING QUOTE

If you run, you are a runner. It doesn’t matter how fast or how far. It doesn’t matter if today is your first day or if you’ve been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run.” – John Bingham


Zayn tidur di bilik sendiri

25 September 2021 – Sabtu. Alhamdulillah. Zayn berjaya tidur bersendirian di usia 4 tahun 2 bulan. Bilik belakang tu aku kemas dengan wife aku, pasang mosquito net yang versi magnetic punya pada sebelah paginya dan bawak keluar barang2 yang tak diperlukan dan arrange kat tempat lain. So bilik tu mmg didiami untuk tidur dah. SoContinue reading “Zayn tidur di bilik sendiri”

Game Development

Aku nak terangkan serba sedikit beza perkara ini. Iaitu App Development dengan Game Development. App development dan Game Development sememangnya nampak macam sama tapi banyak perbezaannya. App development mungkin lebih kepada fungsinya yang membantu manusia manakala Game development lebih kepada mensajikan hiburan yang menarik perhatian manusia untuk main. Game development fokus kepada pembuatan jalan cerita,Continue reading “Game Development”