Home

RUNNING QUOTE

If you run, you are a runner. It doesn’t matter how fast or how far. It doesn’t matter if today is your first day or if you’ve been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run.” – John Bingham

LIFE IS ABOUT

Falsafah Kehidupan

Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran dalam mengerjakan perkara-perkara yang berkebajikan) dan kuatkanlah kesabaran kamu lebih daripada kesabaran musuh, di medan perjuangan) dan bersedialah (dengan kekuatan pertahanan di daerah-daerah sempadan) serta bertakwalah kamu kepada Allah supaya kamu berjaya (mencapai kemenangan)

Surah Ali’Imran. Ayat 200.



Tonsil Batuk Berkahak dan Tailor yg Hebat

Arini aku amik nebulizer kat klinik. Sebab malam2 asyik batuk kuat nak buang kahak. Pastu dapat la ubat. Lepas dpt ubat terus amik baju yang aku tempah Sahabat aku ni adalah bekas pensyarah di univ aku. Dia mmg suka sangat menjahit, dia tinggalkan profession pensyarah dia sebab nak bukak kedak menjahit ni. Ni gambar aku…

Faculty Retreat 2023 at Movenpick KLIA

Alhamdulillah. Hari ini hari terakhir akan berkampung disini. InsyaAllah bakal selesai aktiviti fakulti aku sampai tengahhari ini. Seronok jogging dalam ni. Satu loop tu dalam 1km. Pusing 5 round dah 5 km. Walaupun ini memakan hujung minggu aku bersama keluarga, tp mcm diorang dalam fakulti ckp. Ada yg dah masuk 20 tahun dah dari 2003.…

Julies and Customer Support

Alhamdulillah. Dapat bungkusan dari Julies. Nak tahu sebab apa aku boleh dpt bungkusan hadiah ni? Atau boleh dikatakan kotak hadiah ni? Ok. Tahun lepas aku perasan ade salah satu pack makanan dia ada defect. So aku ambil keputusan email dulu depa inform yg ada defect. Aku tak viralkn beb sebab pentingnya ko hubungi pihak terlibar…