Home

MY PASSION

YOU MAY CLICK THE FOLLOWING BUTTON

LIFE IS ABOUT

My Philosophy of Life

Saya mempercayai yang setiap insan itu adalah sangat-sangat sempurna. Dan setiap insan itu sentiasa ada kekuatan mereka tersendiri. Semua insan ada kelebihan yang boleh ditonjolkan jika mereka dapat mengesannya. Percaya kepada diri sendiri dan sentiasa berpegang teguh yang diri sendiri itu lebih indah. Tidak perlu membandingkan dengan orang lain kerana diri kita sudah hebat.


RUNNING QUOTE

If you run, you are a runner. It doesn’t matter how fast or how far. It doesn’t matter if today is your first day or if you’ve been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run.” – John Bingham


Baju.

Budak kecik bila dari bayi ke remaja memang akan kerap bertukar Mostly masa 2-6 tahun lagi ler Baju budak dahla harga setaraf org dewasa jugak walaupun kecik aje kainnya Itulah yg berlaku. Sampai masa kena beli baju baru Sampai depa remaja baru makin slow skit sebab dah makin ada size baju tu. Cuma bezanya samadaContinue reading “Baju.”

Hasil Larian 4 January 2021

Salam 4 January 2021 Alhamdulillah. Larian sebelum meeting jam 9 pg Lari tapi pastu kaki sakit?Lari tapi macam tak naik2 sangat pace. Asyik situ aje. Paling kuat pace 5.Lari tp mcm asyik terasa payah aje. Core strength. Ko boleh aje lari tak buat workout/core strength tp sampai satu peringkat ianya stuck. Melainkan ko dah puasContinue reading “Hasil Larian 4 January 2021”