Home

MY PASSION

YOU MAY CLICK THE FOLLOWING BUTTON

LIFE IS ABOUT

My Philosophy of Life

Saya mempercayai yang setiap insan itu adalah sangat-sangat sempurna. Dan setiap insan itu sentiasa ada kekuatan mereka tersendiri. Semua insan ada kelebihan yang boleh ditonjolkan jika mereka dapat mengesannya. Percaya kepada diri sendiri dan sentiasa berpegang teguh yang diri sendiri itu lebih indah. Tidak perlu membandingkan dengan orang lain kerana diri kita sudah hebat.


RUNNING QUOTE

If you run, you are a runner. It doesn’t matter how fast or how far. It doesn’t matter if today is your first day or if you’ve been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run.” – John Bingham


MRSM KUANTAN VIRAL

Look. Aku sayangkan maktab aku ni walaupun aku sekolah sini just 2 tahun aje 2001-2002 (orang akan sebut batch k02 ikut SPM YEAR). Aku just berharap semuanya akan diselesaikan dengan baik dan saksama. Aku sayangkan maktab aku ni. So aku taknak blame sesiapa skg ni. Mungkin dipihak satu lagi terasa macam memerlukan keadilan, sementara satuContinue reading “MRSM KUANTAN VIRAL”

Kisah Pensyarah Hebat

Aku teringat seorang lecturer masa aku kat FKE di UTM. Dia masa tu Prof Madya. Lulusan luar negara dan aku hairan dia berlambak pelajar master/PhD tapi memang taknak naik Professor ke dia ni. Sampai dia cerita dia mmg jenis nak simple life dan taknak terbeban hidup with stress of management and all those stuff onceContinue reading “Kisah Pensyarah Hebat”