Apa itu Pensyarah dan Pelajar

Skg orang ramai kecoh betul bab pensyarah, student dan stress. Ramai pensyarah2 tersohor dah menulis kat luar sana tp aku nak tulis panjang2 tak la reti sgt tp aku cuma nak habaq yang sebenarnya benda ni mmg payah nak dibincangkan. So better aku main game. Aku tak stress, budak tak stress dan kita hidup happy.Continue reading “Apa itu Pensyarah dan Pelajar”

Moving Forward

Hampir 2 minggu dah aku start training larian aku balik. Aku just buat pun larian sekadar 3km dan 5km buat masa ni. Masih belum pergi lagi ke arah long run walaupun itu yg diperlukan. Aku memang set setakat ini jenis latihan incremental. Aku bawak dulu 3km. Biar selama beberapa minggu sampai dah adapt badan baruContinue reading “Moving Forward”

Start

Alhamdulillah. Mula. Anda aje yg mampu nak set dalam minda nak bersenam atau tak. Takde paksaan. Nak mulakan dgn 1 minit squats sehari pun takpe if malas sgt. Just sehari 1 minit je bersenam. Buat setiap hari seminit aje. Minggu depan buat 2 minit dan seterusnya. Yg menjadi masalah if korang start melampau sgt. TerusContinue reading “Start”