Hasil Larian 4 January 2021

Salam 4 January 2021 Alhamdulillah. Larian sebelum meeting jam 9 pg Lari tapi pastu kaki sakit?Lari tapi macam tak naik2 sangat pace. Asyik situ aje. Paling kuat pace 5.Lari tp mcm asyik terasa payah aje. Core strength. Ko boleh aje lari tak buat workout/core strength tp sampai satu peringkat ianya stuck. Melainkan ko dah puasContinue reading “Hasil Larian 4 January 2021”

Aku dan Planning

Jika orang tanya aku atau org nak tahu planning aku dalam kerjaya. Aku memang ada plan. Tapi plan aku adalah lebih kepada for family and community. Jadi bab kerjaya tu kiranya aku dah sampai tahap ini yang aku hendak dan jika ada rezeki lebih aku ucap Alhamdulillah. Aku akan ckp aku jenis tak kisah sangatContinue reading “Aku dan Planning”

Jujur, Cerdik dan Amal

Kejujuran dan Kecerdikan dan Amal. Tidak kisah anda seorang usahawanTidak kisah anda seorang Professor UlungTidak kisah anda seorang PetaniTidak kisah anda seorang pelajarTidak kisah anda seorang pemungut sampah Dua benda ni adalah boleh didapati dalam sesiapa sahaja. Sesiapa sahaja boleh aje menipu, atau ditipu atau tertipu. Tapi dgn hati yg bersifat jujur dan sentiasa mengamalkanContinue reading “Jujur, Cerdik dan Amal”