Easy Speed and Long Run

Alhamdulillah.21 Jun 2022.Seminggu sekali kita kene buat speed work. Lain semua east. Sapa kata buat easy byk sgt takkan laju? Speed ni seminggu sekali aje geng. Lain semua easy or tempo or hill or fartlek. 2km easy jog400m walk5km maintain 4:35-4:40 (Alhamdulillah dpt 4:34/km) Kalau korang power, apa kasut aku pakai? run #klscm #5km #alphafly

Tasek Cermin

Perjalanan ke Tasek Cermin. Aku taktau kenapa guna “Tasek” tp kat situ siap ada batu signboard tulis “Tasek Cermin” dan bukan “Tasik Cermin”. Dekat tiket pulak tulis “Tasik Cermin”. Entahlah labu Okeh, ceritakan sedikit perjalanan aku pulang ke KL arini. Aku dan famili bertolak dalam 6:30 pagi dari Jitra Kedah. Sampai area Penang jem sedikitContinue reading “Tasek Cermin”

Award

Salam semua. Sorry lambat update skit. Banyak benda nak disetelkan. Arini dah jumaat. Aku nak cerita sikit yang sepanjang minggu ni kagum2 member2 aku yg “hantu” research dapat award. Memang depa ni patut dpt award pun. So aku tumpang gembira, mana taknya sebab bayangkan boleh aku ni bangga if org tanya “tu member2 aku tuContinue reading “Award”