Tuah Fit 13 Sept 2022 Selasa

Maaf lambat update ye Semalam jam 4:30 hingga jam 7 berlangsungnya Tuah Fit. Ada brisk walk tp bukannye run. So aku pun memang terlibat and turun la untuk berlari. Jumpa la member2 fakulti lama and lelain. Tuah Fit ni setiap selasa akan ade pelbagai event. Ada jugak fun run nanti tp bukan hari Selasa ni,Continue reading “Tuah Fit 13 Sept 2022 Selasa”

10km run – Sunday Evening run

Alhamdulillah. Cuaca tak la panas sgt tp managed. Just some easy run. Mostly stick dgn zone 2-3. Dan Alhamdulillah dah melepasi gate 100km untuk biib event. Semoga semua kekal cergas. Ingat, buatlah apa yg anda seronok lakukannya. Lakukan dgn gembira. Tak kisah dalam meluangkan masa dgn keluarga, dalam kerjaya dan lain2. Lakukan dgn seronok danContinue reading “10km run – Sunday Evening run”

Larian 10km yg kerap

Aku makin kerap buat 10km running skg ni. Mostly easy run aje sebab target nak perkuatkan endurance aku for any 10km running event. So if ada event, aku dah prepared for both 10km or maybe Half Marathon event. Or even 42km pun Alhamdulillah.Selesai larian pagi ni. Semalam hujan tak dpt nak berlari paginye. Ptg pulakContinue reading “Larian 10km yg kerap”