Moving Forward

Hampir 2 minggu dah aku start training larian aku balik. Aku just buat pun larian sekadar 3km dan 5km buat masa ni. Masih belum pergi lagi ke arah long run walaupun itu yg diperlukan. Aku memang set setakat ini jenis latihan incremental. Aku bawak dulu 3km. Biar selama beberapa minggu sampai dah adapt badan baruContinue reading “Moving Forward”

KLSCM 2019

42KM Kasut: Brooks Glicerin 14 Larian: KLSCM 2019 Sebelum tu nak ucap terima kasih amat2 kepada my wife Shera Aj atas supporting me for the run. Juga rakan2 Kuatagh (semuanya di dalam group whatsapp) serta rakan2 di fb ni yg banyak doakan dan bagi semangat!!! Mmg betul2 mental FM ni. Bukan macam 5km/10km nyer larian.Continue reading “KLSCM 2019”

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H

Salam 30 Ramadhan 1440H, Alhamdulillah sudah kita sampai penghujung Ramadhan 1440 H. Sungguhpun tidak disangka secepat ini masa berlalu namun harap apa amal yang kita buat diterima oleh Allah S.W.T. 4 June ni juga genap arwah ayah aku meninggalkan kami sekeluarga 11 tahun dah. Tak sangka cepat masa berlalu. Dan bayangkan, apa agaknya akan berlakuContinue reading “Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H”