KUATAGH MRSM 50th Virtual Run

Alhamdulillah. Selesai perjuangan larian VR in team dalam seluruh MRSM sempena Sambutan 50 Tahun MRSM. Aku dpt 105km aje. Ni pun antara yang paling tinggi dalam sebulan aku penah dpt. Aku just nak ckp seminggu aku lari 15-20 km aje. Sebab aku mmg main speed 5km and 10km aje. So latihan aku mmg max 15-20Continue reading “KUATAGH MRSM 50th Virtual Run”

Jelajah Larian – HSN21km (10km)

Salam, Maaf agak lambat jugak aku nak update untuk larian ini sebab dah seminggu baru nak rasa update. Untuk HSN21km kali ini boleh dikatakan agak baik juga dan walaupun kaki dah seratus peratus keadaannya tetapi Alhamdulillah agak ok. Cuma selepas selesai sahaja larian ni, keesokan harinya terus kaki kanan belah paha belakang sakit lagi terukContinue reading “Jelajah Larian – HSN21km (10km)”

BESRAYA HIGHWAY RUN 2019

Salam semua, Alhamdulillah dapat menamatkan larian semalam 24 Ogos 2019 walaupun cuaca agak panas dan jalan licin untuk kasut Brook Glycerin aku bertindak. Sedikit Ulasan berkaitan larian Berjalan sejauh 1km lebih untuk ke race site, melintas jalan sekitar AEON TAMAN MALURI dan MENARA PGRM. Ikut Jalan Peel. Setiba di sana tunggu dalam 30 minit untukContinue reading “BESRAYA HIGHWAY RUN 2019”