Hasil Larian 4 January 2021

Salam 4 January 2021 Alhamdulillah. Larian sebelum meeting jam 9 pg Lari tapi pastu kaki sakit?Lari tapi macam tak naik2 sangat pace. Asyik situ aje. Paling kuat pace 5.Lari tp mcm asyik terasa payah aje. Core strength. Ko boleh aje lari tak buat workout/core strength tp sampai satu peringkat ianya stuck. Melainkan ko dah puasContinue reading “Hasil Larian 4 January 2021”

Aku dan berlari dan main games

Lari ni memenatkan tapi amat bagus untuk kesihatan dan stress Bermain games pun sangat menyeronokkan dapat merasai seolah olah kita berada di dalam dunia game tersebut Lari dan bermain game ni ada ahli hebatnya Tapi kedua duanya memerlukan benda yg sama diperlukan oleh perkara2 lain juga iaitu USAHA + SMART dan of course DOA TanpaContinue reading “Aku dan berlari dan main games”

Young and Dangerous

Joshue Cheptegei 5km and 10km World New Track Record Holder Dengan umur 24 tahun, Dia melakukannya dengan sangat hebat Rasanya selepas ni dia akan beralih ke Half Marathon dan Full Marathon selepas beberapa tahun. Dia dah nombor 1, selepas enjoy beberapa ketika 3,4 tahun lagi 5,10km rasanya akan ke terus ke HM dan FM. FutureContinue reading “Young and Dangerous”