Health Screening Part 2 di Pantai Ayer Keroh Hospital

Alhamdulillah settle urusan health screening hari ini. Patutnya aku habis pada waktu tengahhari if cepat tp memandangkan ramai orang jugak buat health screening so sampai ke petang jugaklah. Okeh fasa kedua adalah merupakan berjumpa dengan audiometry dan dietician. Audiometry ni lebih kepada check samada telinga ko dengar betul ke tak. So ada pelbagai frequency danContinue reading “Health Screening Part 2 di Pantai Ayer Keroh Hospital”

Health Screening Part 1

Aku tiba Pantai Hospital ni dalam jam 8.05 pagi. Masuk parking aku park dekat area dekat dgn main building yang mahal sikit bayaran parking dia dan kena guna touch and go aje atau if ko ada pay wave kad kredit/debit boleh aje guna. Dua tu aje option. So aku park dalam tu. sekitar jam 8.15Continue reading “Health Screening Part 1”

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H

Salam 30 Ramadhan 1440H, Alhamdulillah sudah kita sampai penghujung Ramadhan 1440 H. Sungguhpun tidak disangka secepat ini masa berlalu namun harap apa amal yang kita buat diterima oleh Allah S.W.T. 4 June ni juga genap arwah ayah aku meninggalkan kami sekeluarga 11 tahun dah. Tak sangka cepat masa berlalu. Dan bayangkan, apa agaknya akan berlakuContinue reading “Selamat Hari Raya Aidilfitri 1440H”