Celup Tepung di Pantai Siring

Salam,Kami sekeluarga datang makan petang di sini pada hari ini 17 Oktober 2020 sektiar jam 3 petang. Kebetulan minggu ni pelawat dari KL, Putrajaya dan Selangor tiada sangat sebab mereka sedang PKPB. Jadi sabtu yang sepatutnya ramai, jadi tak ramai sangat berbanding ramai yang sebelum2nya. Order seperti di kaunter terlebih dahulu sebelum beratur untuk ambilContinue reading “Celup Tepung di Pantai Siring”

Kembara Johor 26 – 28 Julai 2019

Salam, Baru2 ini aku dan famili aku ni datang ke johor untuk menghadiri kenduri kahwin anak salah sorang Professor di UTM yang juga merupakan satu team dalam IEEE AP/MTT/EMC sekitar 2013-2015 kot sebelum tidak lagi dipilih dalam sesi pemilihan dan seterusnya mengundurkan diri (tetapi masih rapat dgn diorang yang dalam IEEE AP/MTT/EMC) ni. Teringat jugaContinue reading “Kembara Johor 26 – 28 Julai 2019”

Perkara Positif Kena Dikembangkan

Penulis Novel? Script Writer? Pelukis Komik? Aku simpan A4 dalam bilik tengah dan semua ni dia amik sendiri, stapler sendiri (dia reti gune stapler) dan lukis sendiri tanpa aku tau pun dia nak buat apa. Dan aku langsung tak suruh, tengok masa dia buat dan yang aku tahu tetibe aje dia nak tunjukkan hasil lukisanContinue reading “Perkara Positif Kena Dikembangkan”