Melaka CPR Fun Run 4.0 2022

Kadang2 bukan kita tak power, tp kita sendiri yg pilih untuk jadi tak power.

Mcm berlari la. Ko nk harap laju, tp tak serius pun berlari dgn baik. Tak baiki cara larian, pernafasan, permakanan, dll. Celah mane ler nak power.

Mcm bab teaching and research jugak. Celah mane nak power if nota pun jarang update, cara ajar pun cam sendu, research pun malas baca artikel2 baru.

Jadi bukan kita tak power, dah kita sendiri pilih untuk jadi tak power. Guaner nye nak power. Bergantung luck and nasib takleh sgt bro. Tu mcm cabutan bertuah aje. Nasib je if dpt.

Mcm founder2 product la. Dalam beribu nak cuba jual produk sendiri kat luar sana, berapa kerat aje yg berjaya. Mane la ramai. Ramai tercedok tengah jalan. Samada malas atau malu atau lain2 sebab.

Jadi mcm mane nak jadi power? Buat lah dengan serius beb. Do it better.

Melaka CPR Fun Run 4.0.

Yang paling power adalah jumpa brother yang sekali lari masa Kolej Yayasan Saad Run masa 8 September 2019. Hahaha. Cuma kali ni aku dpt kalahkan dia.

Yang tak best aku dekat tempat belas2 kot aje sebab yg depan2 aku mmg nampak diorang antara yg dpt tempat hahaha. Hadiah dari 1-10 aje dpt. Peserta dalam 900++. Jalan Mak Datuk ler. Naik tangga, turun tangga, cilok sana cilok sini. Lalu tepi sungai Melaka yg river cruise tu dan jalan licin. Hahahah. Tp managed ler. HR average zone 2 aje. Nak pecut lagi jalan licin beb. Kasut Nike ni byk nak nyariskan aku tergelincir hahahahha.

melakacprfunrun4.0

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: