HR ZONE untuk Larian

Ada dua atlit ni aku follow. Atlit ni mmg tahap luar negara la. Mat saleh dua duanya. Tiga gambar pertama milik Scott Fauble (Strava) dan Tiga gambar seterusnya milik Rory Linkletter. Rory tamatkan FM dia masa buat 2 jam 10 minit ni dgn HR 162Scott pulak tamatkan FM dia ni 2 jam 7 minit denganContinue reading “HR ZONE untuk Larian”

Organisasi dan Larian

Salam pagi. Dalam sesebuah organisasi tu, korang kena pastikan ada jenis jenis orang yg diperlukan. Sebabnya ade perlunya orang yg memang cekap bercakap. Bab bercakap dia boleh pusing and runding. Jenis org chenggini mmg terbaik buat kolaborasi ke atau networking dgn org/organisasi lain. Mmg dia champion. Appoint aje dia untuk buat. Dalam organisasi jugak adaContinue reading “Organisasi dan Larian”

10km run – Sunday Evening run

Alhamdulillah. Cuaca tak la panas sgt tp managed. Just some easy run. Mostly stick dgn zone 2-3. Dan Alhamdulillah dah melepasi gate 100km untuk biib event. Semoga semua kekal cergas. Ingat, buatlah apa yg anda seronok lakukannya. Lakukan dgn gembira. Tak kisah dalam meluangkan masa dgn keluarga, dalam kerjaya dan lain2. Lakukan dgn seronok danContinue reading “10km run – Sunday Evening run”