Raya dan Raya

Waktu di Kebun Pak Mentua aku di Hulu Langat. Pak Mentua aku ni umur 68 tahun ni (2022). Namun semangat dia sangat baik dlm mengusahakan kebun dia ni. Rumah ni dibina dari tahun 2018/2019 tetapi berfasa untuk kemudahan2 yg lain. Mcm yg tempat aku bergambar ni dulunya simen aje dan kena pakai selipar dalaman. TapiContinue reading “Raya dan Raya”

First HM and FM

2016 – First HM dalam November2019 – First FM dalam September Both aku ambil dalam keadaan tanpa training betul untuk kedua duanya. Tapi managed untuk selesaikan. Bayangkan azab berlari 3 jam untuk HM dan 6 jam untuk FM buat kali pertama. Mmg fuhhhhh Alhamdulillah sekarang a little bit better. Kedua-dua baju dan medal finisher untukContinue reading “First HM and FM”

Dunia aku

Ini bilik menuju ke bilik ketua jabatan. Masuk bilik ni ada pintu satu lg ke bilik ketua jabatan untuk Media Interactive. Aku tak selalu lepak dlm tu, aku duk kat area depan mesin photostat ni. Ada bean bag and tv besar + ps4 dan xbox. Aku smbil buat keje smbil bukak lagu ke atau youtube.Continue reading “Dunia aku”