Hasil Larian 4 January 2021

Salam 4 January 2021 Alhamdulillah. Larian sebelum meeting jam 9 pg Lari tapi pastu kaki sakit?Lari tapi macam tak naik2 sangat pace. Asyik situ aje. Paling kuat pace 5.Lari tp mcm asyik terasa payah aje. Core strength. Ko boleh aje lari tak buat workout/core strength tp sampai satu peringkat ianya stuck. Melainkan ko dah puasContinue reading “Hasil Larian 4 January 2021”

100k Kes Covid Dalam Sejarah

24 Disember 2020 Alhamdulillah. Dalam seminggu dua ni, aku belajar lagi perkara penting. Aku ada tengok beberapa IG menerusi wife aku punya IG sebab aku tak aktif sgt IG. Aku tengok benda yang sama aku pernah cakap sebelum ni. Di mana tak kisah ko buat baik mcm mana pun.Tak kisah kita tunjuk niat menderma bagiContinue reading “100k Kes Covid Dalam Sejarah”

Kejujuran dan Amanah

Aku memang jenis mcm lambat datang meeting dan dtg keje ikut time aku. Tapi aku datang Tapi aku buat Semua benda yg diperlukan akan dibuat dengan baik dan disempurnakan sebab tugas aku based on timeline bukan selama mana orang yang datang ofis jam 8-5 tapi takde output. Aku kualiti kerja aku fokuskan dan bukan masaContinue reading “Kejujuran dan Amanah”