Nasihat itu Jangan Kecam

Aku boleh terima orang nasihat apa2 pun tapi tanpa kecaman dan perli mcm bagus. Tapi apabila page yg buat status macam bagus nak nasihat tapi cakap “tak sayang anak ke” buat yang bawak anak ke sana ke sini. Itu mencabar orang macam aku namanya. Nak nasihat, nasihat dgn betul. Ni tambah terus tak sayang anakContinue reading “Nasihat itu Jangan Kecam”

BESRAYA HIGHWAY RUN 2019

Salam semua, Alhamdulillah dapat menamatkan larian semalam 24 Ogos 2019 walaupun cuaca agak panas dan jalan licin untuk kasut Brook Glycerin aku bertindak. Sedikit Ulasan berkaitan larian Berjalan sejauh 1km lebih untuk ke race site, melintas jalan sekitar AEON TAMAN MALURI dan MENARA PGRM. Ikut Jalan Peel. Setiba di sana tunggu dalam 30 minit untukContinue reading “BESRAYA HIGHWAY RUN 2019”

Jitra

Assalammualaikum Alhamdulillah aku dah selamat sampai rumah aku. Setelah balik ke Jitra dari Khamis lepas. Jitra Aku duduk sini bukan 100% dari kecik. Tapi majoritinya di sini sehinggalah masuk asrama Tingkatan 4. Jitra ni dulu kecik. Ya la if dari zaman mak aku lagi la kelapa sawit aje kot. Tapi ni nak kira dari zamanContinue reading “Jitra”