Tasek Cermin

Perjalanan ke Tasek Cermin. Aku taktau kenapa guna “Tasek” tp kat situ siap ada batu signboard tulis “Tasek Cermin” dan bukan “Tasik Cermin”. Dekat tiket pulak tulis “Tasik Cermin”. Entahlah labu Okeh, ceritakan sedikit perjalanan aku pulang ke KL arini. Aku dan famili bertolak dalam 6:30 pagi dari Jitra Kedah. Sampai area Penang jem sedikitContinue reading “Tasek Cermin”

Sesi rakaman audio

Cerita semalam. Sesi buat recording audio untuk video yang aku buat untuk promosi pascasiswazah. Hampir nak siap. Cuma tinggal nak shoot drone few places berkaitain facilities dlm kampus dan voice over aje ni. Bab aku benda ni lah makanannya, bab buat video, bab game, bab berlari dan bab benda chengini itu la peberet aku. SorryContinue reading “Sesi rakaman audio”

Larian Ahad

Assalammualaikum dan Salam pagi guys. 30minit jogging5 minutes walk3km run (pace 4:17;4:21, and 4:26)And 2km walk Lari. Hobi aku selain game yg aku seronok buat. Bestnya sama mcm game sebab ikut suka ko nak lari mcm mana. Sensorang and tak perlu partner most of the time. Kecuali nak buat larian beramai2. Nak tekan laju punContinue reading “Larian Ahad”