MLBB SUTAF 2022

KLSCM dan MLBB Okeh. Aku tak dapat berlari dalam KLSCM sebab aku ada event Mobile Legend Bang Bang sebagai peserta. Jam 9 pagi start. Dan even if aku dpt tamatkan marathon aku jam 7 pagi katakan (tu dah tahap elite tu), maybe aku sampai Melaka pun jam 9 pagi. Tak sempat beb. Aku terpaksa korbankanContinue reading “MLBB SUTAF 2022”

KLSCM 2022 Dan MLBB

Jika rakan2 nak tahu. Sabtu dan ahad ini merupakan Hari “Raya” untuk warga pelari di Malaysia. KLSCM merupakan acara larian Paling UTAMA di Malaysia dan berlangsungnya KLSCM ini ibarat IBU segala larian di Malaysia. Nak masuk bukan senang sebab kene compete dan daftar cepat2. Bahkan if ramai sgt kene mohon Ballot. Macam ikut nasib ifContinue reading “KLSCM 2022 Dan MLBB”

IEEE MEMBER – Year 14

Dua kali IEEE charge aku untuk membership ni. So kejadian ni aku sedar semalam. Dan aku pun buatlah report ke IEEE guna live chat dia dan kemudian provide screenshot kat depa. So Alhamdulillah diorang respond dgn pantas. Dan dimaklumkan juga kejadian ini berlaku juga terhadap beberapa member yang lain. Tahun 2023 merupakan tahun ke 14Continue reading “IEEE MEMBER – Year 14”