Game

Industry Game Dalam industri game ini, sebenarnya tiada “level” kepakaran untuk setiap individu kecuali hal pembelajaran menghasilkan game tu tetapi tidak ketara. Game bermula dgn anda pastikan byk bermain game duluKemudiannya anda mula guna game engine menghasilkan game2 dgn meniru game2 lain.Next, anda mula datang idea menghasilkan game dan mengajak ramai orang join projek anda.SiapkanContinue reading “Game”

Hotel di Sapporo

Salam, Masa aku Ke Jepun dulu. Aku beli tiket hotel dan kapal terbang last minit. Seminggu sebelum nak pergi ke Sapporo. Sebab apa aku pergi Sapporo? Sebab kerajaan time tu umumkan cuti seminggu sempena raya cina. Time tu ingat lagi, lagi 30 minit kot nak solat jumaat. Aku pun beli la. So dari 25 JanContinue reading “Hotel di Sapporo”

Photobook

600 keping gambar tahun 2020 sedang diproses. Gunakan Photobook.com.my Bagus sistem application dia berbanding Pixajoy. Pengiraan 100 photos bersamaan RM55. 200 photos mestilah RM110. Tapi sekarang ada offer. Beli 200 photos 4R kat photobook ni dengan deduction rm80 dari cost RM110 tu. So ko kene bayar RM30 aje instead of RM110. So kat mane nakContinue reading “Photobook”