Game

Sesuatu itu dirasakan ianya buruk dan agenda Yahudi apabila mereka addicted Game ke, Berlari ke, Memasak ke, apa2 ke. Asal nampk dia ni addicted aje terus blame benda yang dia tengah buat. Sedangkan benda tu tak suruh pun buat. Anda yang tak dapat kawal diri anda menyalahkan benda yang sedang dibuat. Ada orang addicted asyikContinue reading “Game”

Takaful Insurans

Tahukah anda.(Aku bukan ajen insurans atau nak suggest sapa2 pun) Aku mula masuk insurans ni dari 2008. Mase tu aku tengah amik master umur 23 tahun. Guna duit gaji Graduate Research Assistant aje sebab jadi student Master under geran supervisor aku. Time tu takde Takaful based insurance lg bagi Great Eastern ni. Skg dah ade.Continue reading “Takaful Insurans”