KUATAGH MRSM 50th Virtual Run

Alhamdulillah. Selesai perjuangan larian VR in team dalam seluruh MRSM sempena Sambutan 50 Tahun MRSM. Aku dpt 105km aje. Ni pun antara yang paling tinggi dalam sebulan aku penah dpt. Aku just nak ckp seminggu aku lari 15-20 km aje. Sebab aku mmg main speed 5km and 10km aje. So latihan aku mmg max 15-20Continue reading “KUATAGH MRSM 50th Virtual Run”

Tamat cabaran 25 hari 25 pushup

25 Days Push Up – Day Finale (25th) Alhamdulillah. Tiba jua finale day iaitu hari ke 25. Challenge ini diterima oleh aku 25 hari yg lepas. Oleh Zulhairie Moideen. Aku tak pernah buat continuous push up sebanyak 25 kali sehari seumur hidup aku. Paling tidak pun bertahan hanya 3,4 hari. Pastu malas buat tu punContinue reading “Tamat cabaran 25 hari 25 pushup”