Tamat cabaran 25 hari 25 pushup

25 Days Push Up – Day Finale (25th) Alhamdulillah. Tiba jua finale day iaitu hari ke 25. Challenge ini diterima oleh aku 25 hari yg lepas. Oleh Zulhairie Moideen. Aku tak pernah buat continuous push up sebanyak 25 kali sehari seumur hidup aku. Paling tidak pun bertahan hanya 3,4 hari. Pastu malas buat tu punContinue reading “Tamat cabaran 25 hari 25 pushup”

Great Eastern Viper Challenge 20km

Salam semua, Fuh!!! Dekat 5 jam beb dan memang payah if solo nak survive melainkan mental keras macam batu. Aku maybe tak larat nak cerita semua obstacles mcm org lain so aku punya ni ringkas dan padat ajela. Kitorang ni satu team 8 org. Pelbagai latar belakang dll. Start jam 7.10 gitu kot sebab delayContinue reading “Great Eastern Viper Challenge 20km”