Kelas dan Game

Alhamdulillah. Sepanjang aku mengajar ni, tak sangka ada satu group batch ni (BATCH 2018/2019) untuk Bachelor of Game Technology (BITE) kumpul duit and beli souvenir ni. Aku taktau nak habaq apa tp terima kasih sesangat. Aku mengajar bukan amanah aku kat korang yg belajar ni, bukan sebab hadiah and ganjaran. Sepatutnya aku yg berterima kasihContinue reading “Kelas dan Game”

Media Sosial

INSTAGRAM and FACEBOOK dan juga lain2 media sosial adalah platform untuk share kehidupan peribadi dan bersosial. Ada yg bersifat private account dan ada yg bersifat Public account Ianya ada OPTION untuk Add Friend or Unfriend. Ada OPTION untuk Follow atau Unfollow account. Jadi, jika anda rasa annoying dengan seseorang tu ke, apa ke, usahlah followContinue reading “Media Sosial”

Raya Ke-4 2022 1443H

Semalam selepas zohor beraya di rumah pak saudara belah keluarga mak mentua. Pak Man namanya. Dia adik yg sebelum yg last dalam keluarga mak mentua aku. Mmg kerap kitorang beraya atau sesaja gi bila aku dah kawen dgn isteri aku. Pak man ni dia bekas askar, dah pencen lama dah. Yg bestnya mostly bila kitorangContinue reading “Raya Ke-4 2022 1443H”