Organisasi dan Larian

Salam pagi. Dalam sesebuah organisasi tu, korang kena pastikan ada jenis jenis orang yg diperlukan. Sebabnya ade perlunya orang yg memang cekap bercakap. Bab bercakap dia boleh pusing and runding. Jenis org chenggini mmg terbaik buat kolaborasi ke atau networking dgn org/organisasi lain. Mmg dia champion. Appoint aje dia untuk buat. Dalam organisasi jugak adaContinue reading “Organisasi dan Larian”

Zayn Vaksin Ke Dua

Alkisah arini. Hari ni merupakan hari untuk membawa anak aku si Zayn untuk suntikan vaksin. Asalnya dia Paradigm Mall Petaling Jaya tapi diberitahu tak boleh disitu sebab kena by appointment aje. Sedangkan masa dulu ambil first suntikan untuk si Zayn boleh aje walk in. Dan jugak diberitahu datang aje masa 18 Sept (arini) untuk suntikanContinue reading “Zayn Vaksin Ke Dua”

Kuatagh Runliga Malaysia Challenge 2022 Selesai

Alhamdulillah telah selesai larian oleh group Kuatagh 2022 untuk event Runliga Malaysia 2022 anjuran Biib. Event ini berlangsung selama sebulan bermula dari 17 Ogos 2022 sehinggalah 16 September 2022. Semasa event ini berlangsung, majoriti pelari atau pejalan kaki akan cuba memanfaatkan masa dan ruang yang ada mengutip jarak. Mereka ini adalah darj kepelbagaian usia bahkanContinue reading “Kuatagh Runliga Malaysia Challenge 2022 Selesai”