Selamat Menyambut Ramadan 1442 H (2021)

Salam Ramadan 1442 H Kali ini aku dan family dapatlah mengunjungi ramadan setelah tahun lepas tak dapat kunjung akibat PKP. Jadi tahun ni, dapatlah kunjung walaupun hari pertama ni SOP macam tak terjaga sangat. Aku harap hari2 berikutnya dijaga dengan baik la kot. Padat gak tadi beb. Jadi, sempena Ramadan kali ni, harap semuanya dapatContinue reading “Selamat Menyambut Ramadan 1442 H (2021)”

Playpen dan budak

Anak aku yang kedua memang aku tak pernah bagi dia naik walker setahu aku sebab aku mmg tak beli dah kat dia. Aku beli kat Shopee bendalah tu dan taruk dia dalam tu. Main puas2 tergolek dot pun takpa bawah lembut. Aku nasihatkan korang tak payah beli walker. Dia berlatih jalan sendiri dan berdiri sendiriContinue reading “Playpen dan budak”

Power MyTukar

Aku inform MyTukar dalam Hari Ahad kot menerusi website. Kereta aku mmg dah habis bayar sejak 2016 dan jaga service dengan Pusat Service Official. Tiada major eksiden. Cat warna original masih retained. [Isnin 15 March] Depa arrange appointment pada 17 March. Maka aku bersih kereta dan kosongkan barang2 untuk nak bagi depa check nanti [RabuContinue reading “Power MyTukar”