Oktober 2021

Alhamdulillah. Semester baru 1-20212022 telah pun bermula semalam iaitu pada 4 Oktober 2021. Ini InsyaAllah merupakan semester online terakhir sepenuhnya kot dan kebarangkalian sangat besar untuk semester 2-20212022 adalah dalam keadaan normal akan kembali. Jadi hampir genap dua tahun kuliah dijalankan secara online ada yang pelajar tahun akhir hanya sempat merasa 1 semester lebih sahajaContinue reading “Oktober 2021”

Negeri dan Fasa

Alhamdulillah Mulai 10 September 2021 Semakin banyak negeri dah berada di Fasa 2 dan 3. Dua negeri aje masih di fasa 1. Jadi, kita akan kembali ke normal life most probably around End of 2021 with SOP or early 2022. So kehidupan normal akan kembali selepas ini. Kita perlu biasakan diri yang biasa kembali.

Kipchoge dan Motivasi

Aku berulang kali tengok Kipchoge ni buat sub 2 jam marathon. Walaupun tak diiktiraf tapi dia satu2nya manusia dalam planet bumi yg buat marathon bawah dua jam. Cuba ko lari Half Marathon 2 jam pun dah boleh mintak nyawa dah bg most of people. Jap. Aku lari 1km pace Kipchoge ni pun dah boleh masukContinue reading “Kipchoge dan Motivasi”