Zayn Vaksin Ke Dua

Alkisah arini.

Hari ni merupakan hari untuk membawa anak aku si Zayn untuk suntikan vaksin. Asalnya dia Paradigm Mall Petaling Jaya tapi diberitahu tak boleh disitu sebab kena by appointment aje. Sedangkan masa dulu ambil first suntikan untuk si Zayn boleh aje walk in. Dan jugak diberitahu datang aje masa 18 Sept (arini) untuk suntikan kedua. Alih2 tak dpt pula sebab kena buat appointment dulu sebelum nak dtg. So depa ni tolonglah kitorang buat reservation di PPV Pavillion Bukit Jalil.

Kami pun terus ke PPV Pavillion Bukit Jalil and kali pertama datang sini. Tempat baru beb dan banyak benda menarik kat sini. Tu pun tak sempat nak jelajah semua part kat Pavillion Bukit Jalil ni.

Suntikan kedua berjaya diambil dan macam biasalah mengamuk si Zayn ni. Bawaklah dia ke Toys R Us kat situ belikan mainan lepas tu. Makan pulak kat Jollibee.

Fuh sedap beb pasta Jollibee ni beb. Dasat betul Rm6.90 aje tapi kuantiti dan sedapnya memang terbaik. Beli lagi beberapa makanan dia dan memang berbaloi. Harap sangat dia bukak kat Melaka suatu hari nanti.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: