Julies and Customer Support

Alhamdulillah. Dapat bungkusan dari Julies. Nak tahu sebab apa aku boleh dpt bungkusan hadiah ni? Atau boleh dikatakan kotak hadiah ni?

Ok. Tahun lepas aku perasan ade salah satu pack makanan dia ada defect. So aku ambil keputusan email dulu depa inform yg ada defect. Aku tak viralkn beb sebab pentingnya ko hubungi pihak terlibar dahulu. Jgn kelam kabut dok viralkan dulu. So lepas aku report, dlm beberapa hari terus depa contact dan nak ambil sample pada tarikh 20 July 2022. so depa dtg dan ambil yg defect tu siap aku dpt mcm2 makanan goodies lg beb. Mmg byk dpt hahaha.

Sekali tahun ni dpt lg Alhamdulillah. Terima kasih julies. Syarikat anda mmg bagus customer support. Sebab tu pentingnya hubungi dulu depa. Settle dulu dgn baik.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: