Kisah Pensyarah Hebat

Aku teringat seorang lecturer masa aku kat FKE di UTM. Dia masa tu Prof Madya. Lulusan luar negara dan aku hairan dia berlambak pelajar master/PhD tapi memang taknak naik Professor ke dia ni. Sampai dia cerita dia mmg jenis nak simple life dan taknak terbeban hidup with stress of management and all those stuff onceContinue reading “Kisah Pensyarah Hebat”

Selamat Bersara PM Dr Norazan

Insan yang bagus dan ajar aku EMT. Aku teringat lagi, aku walaupun mmg bab subjek EMT mmg teruk beb. Tapi kelas dia mmg the best. Aku dapat C beb untuk EMT 1 dan EMT 2. Hahahaha. Tp aku syukur sebab walaupun aku tak minat subjek tu tp kelas dia the best. Dan satu ketika tuContinue reading “Selamat Bersara PM Dr Norazan”