Hotel di Sapporo

Salam, Masa aku Ke Jepun dulu. Aku beli tiket hotel dan kapal terbang last minit. Seminggu sebelum nak pergi ke Sapporo. Sebab apa aku pergi Sapporo? Sebab kerajaan time tu umumkan cuti seminggu sempena raya cina. Time tu ingat lagi, lagi 30 minit kot nak solat jumaat. Aku pun beli la. So dari 25 JanContinue reading “Hotel di Sapporo”

Day 4 – 6 Feb 2019 di Sapporo

Salam, hari ini merupakan hari full day ketiga berada di Sapporo. Baiklah hari ini kitorang bangun agak awal jugak dan bertolak agak awal. Tapi taklah awal sangat sekitar 8.30 jam Jepun jugak (7.30 waktu Malaysia). Pakai pakaian yang hampir sama aje sebab jaket ko tetap kena pakai. Melainkan ko dah singgah shopping mall dan dalamnyaContinue reading “Day 4 – 6 Feb 2019 di Sapporo”