Merentas Negeri

Alhamdulillah, Pada 11 Oktober hari tu kita telah pun dibenarkan merentas negeri. Aku ambil peluang terus untuk bercuti dan terus pulang ke kampung aku di Jitra dan seterusnya di KL/Selangor pula. Banyak benda yang at least tak la 100% menghilangkan rasa tensen tak dpt balik, tapi sejumlah besar perkara dapat kembali dibuat dengan bolehnya merentasContinue reading “Merentas Negeri”

Jelajah Larian – Love In Action 4.0 Charity Run 7km

Salam, Event ni kecil aje sekadar anjuran persatuan kebajikan Yuran boleh tahan mahal tapi sebab support badan kebajikan Bertempat di Kepong Metropolitan Park Alhamdulillah dapat “menjuarai” dengan menamatkan sebagai pelari pertama (mcm 1st ler). Takde pun timing ke apa tp Bib number ade. Alhamdulillah bangga juga tamat 1st dan kenangan manis ni. Walaupun pace sayaContinue reading “Jelajah Larian – Love In Action 4.0 Charity Run 7km”