Takaful Insurans

Tahukah anda.(Aku bukan ajen insurans atau nak suggest sapa2 pun) Aku mula masuk insurans ni dari 2008. Mase tu aku tengah amik master umur 23 tahun. Guna duit gaji Graduate Research Assistant aje sebab jadi student Master under geran supervisor aku. Time tu takde Takaful based insurance lg bagi Great Eastern ni. Skg dah ade.Continue reading “Takaful Insurans”

Great Eastern Viper Challenge 20km

Salam semua, Fuh!!! Dekat 5 jam beb dan memang payah if solo nak survive melainkan mental keras macam batu. Aku maybe tak larat nak cerita semua obstacles mcm org lain so aku punya ni ringkas dan padat ajela. Kitorang ni satu team 8 org. Pelbagai latar belakang dll. Start jam 7.10 gitu kot sebab delayContinue reading “Great Eastern Viper Challenge 20km”