Jelajah Hotel – Le Meridien Putrajaya at IOI City Mall

Salam semua, Kali ini menetap di Le Meridien Putrajaya dekat IOI City Mall sempena larian Ice-Watch Light Up The Night Run 2018. Bilik ni adalah Signature Room. Harga boleh tahan jugak tapi jika nak bandingkan dengan hotel2 lain. Hotel ni macam overprice untuk peringkat dia. Mungkin tanah dia mahal kot. Sebab aku dah stat dekat hotelContinue reading “Jelajah Hotel – Le Meridien Putrajaya at IOI City Mall”

Bringing future closer

Salam, Posting ini lebih kepada ditujukan kepada pelajar-pelajar saya. Ianya berkaitan dengan masa hadapan. Apa jua yang sedang anda selaku pelajar sekarang pastikan anda sudah ada minat yang mendalam. Jika tiada cari secepat mungkin. Saya mempunyai minat yang saya telah dapat dan impikan. Saya dapat main games, saya dapat mengajar games (bidang) dan seterusnya membuatContinue reading “Bringing future closer”

Apa boleh aku buat?

Salam, Posting pun dah lama tak buat sedangkan bayar beratus ringgit untuk domain dan hosting page ni. Tiba2 terasa nak tulis sesuatu pada page 2.05 am 17 September 2017 ini. Di atas ni anak aku yang baru lahir pada 18 julai aritu. Dia aku dah daftar haji dan akan menunaikan haji dia pada usia 93Continue reading “Apa boleh aku buat?”