Jelajah Larian – Environmental Run UTeM 2018

Salam, Yeah, berjaya saya tamatkan larian pada kedudukan ke 9/10 (tak pasti) dari sekitar 100+ participants. Mendahului seawal 1 km pertama dan dipintas setelah gagal maintain pace (pancit weh bukit berlambak bagi org 33 tahun mcm aku dan bukan Kenya), so banyak student based punya participants yg potong. Masa km ke 2 dan ke 3Continue reading “Jelajah Larian – Environmental Run UTeM 2018”

Phantom 4 Siap Dibaiki!!! Sendiri

Alhamdulillah. Saya telah pun settle membaiki sendiri Phantom 4 dengan bantuan perkakasan dari Amazon. Kosnya sekitar RM200 (membeli part dari Amazon) Namun saya sarankan anda tak perlulah baiki sendiri kerana ianya AMAT AMAT melecehkan. Skru kecik yg amat Nak kene bukak part by part untuk sambungkan kabel kecik tu First and last dah ni. IfContinue reading “Phantom 4 Siap Dibaiki!!! Sendiri”

Living to the fullest

Salam 24 Ramadhan. Life is quite full of surprise At some points, stress can kill both rich and poor people. No matter what. No matter what how rich and well known you are in this world No matter what you are doing and how your life is struggling. Stress comes to you no matter what.Continue reading “Living to the fullest”