Selamat Bersara PM Dr Norazan

Insan yang bagus dan ajar aku EMT. Aku teringat lagi, aku walaupun mmg bab subjek EMT mmg teruk beb. Tapi kelas dia mmg the best. Aku dapat C beb untuk EMT 1 dan EMT 2. Hahahaha. Tp aku syukur sebab walaupun aku tak minat subjek tu tp kelas dia the best. Dan satu ketika tuContinue reading “Selamat Bersara PM Dr Norazan”

Daftar nombor bidaan

Salam, aku nak kongsi pengalaman mendaftarkan nombor bidaan. Ianya mungkin tak jelas sebab aku search kat Google pun kenkadang susah nak tahu macam mana caranya. Ok aku bagi tau step by step yang aku bid nombor UTM STEP 1: Aku bida nombor UTM melalui https://bida.utm.my/ dan bukan melalui JPJ E-BID sebab yang jual plat UTMContinue reading “Daftar nombor bidaan”

Kembara Johor 26 – 28 Julai 2019

Salam, Baru2 ini aku dan famili aku ni datang ke johor untuk menghadiri kenduri kahwin anak salah sorang Professor di UTM yang juga merupakan satu team dalam IEEE AP/MTT/EMC sekitar 2013-2015 kot sebelum tidak lagi dipilih dalam sesi pemilihan dan seterusnya mengundurkan diri (tetapi masih rapat dgn diorang yang dalam IEEE AP/MTT/EMC) ni. Teringat jugaContinue reading “Kembara Johor 26 – 28 Julai 2019”