Jelajah Larian – NPE highway CHALLENGE 2019

14 July 2019 Kasut: Reebok Harmony Road Event: NPE HIGHWAY Challenge 2019 Kondisi: Okeh. Aku lost of motivational dah ni. Setelah hampir 2 tahun tak pernah atas sejam 10km, inj maksudnya aku dah tepu minda. Total Time: 1 hour and 3 minutes Running Time: Around 50-51 minutes (around 8.5km-9km) Walking Time: Around 12-13 minutes!!! (AroundContinue reading “Jelajah Larian – NPE highway CHALLENGE 2019”

Jelajah Hotel – Sunway Resort Hotel and Spa

Ok baiklah saya akan review hotel ni pulak yg kebetulan duduk sempena IJM ALLIANZ NPE HIGHWAY RUN 2018 Pro:- Staff greeting and hospitality is great Good and quite fast check in time Room is clean and well organized Amenities is well provided. Great and many choices of different type of breakfast!!! Cons: Not a modernContinue reading “Jelajah Hotel – Sunway Resort Hotel and Spa”

Jelajah Larian – IJM NPE HIGHWAY 10km run

Salam, Baiklah. Training larian aku paling last adalah selasa tu pun 3km je pastu kaki sakit. Sebelum tu isnin 5km. Dan selepas tu rabu, khamis dan jumaat di Cameron Highland. Sabtu sukaneka anak2. Tp aku adelah dukung anak smbil naik ke Ladang Boh Sungai Palas. Berjalan sekitar pekan Tanah Rata Berjalan2 sekitar KEA MARKET, TamanContinue reading “Jelajah Larian – IJM NPE HIGHWAY 10km run”