This page is for announcement only
====================================================

[Updated] January 10, 2020 – 9:09 am – Multiplatform Game Sem 1 Sesi 20192020 Senarai Tampal

BIL.NO. KPGRED
1 ******** 6603A-
2 ******** 5361A-
3 ******** 5204B+
4 ******** 5080A-
5 ******** 6251A
6 ******** 6573B+
7 ******** 5437A
8 ******** 5045A-
9 ******** 5695B+
10 ******** 5631A
11 ******** 5246B+
12 ******** 5527A
13 ******** 5964A-
14 ******** 5007A-
15 ******** 5209A
16 ******** 5205B+
17 ******** 5615A-
18 ******** 6406A
19 ******** 5365B
20 ******** 6883A
21 ******** 5133A-
22 ******** 5147A-
23 ******** 6023A
24 ******** 5285A
25 ******** 5002A-
26 ******** 5542A-
27 ******** 6167A-
28 ******** 5294B+
29 ******** 6491A
BIL.NO. KPGRED
30********5149A

[Updated] January 05, 2020 – 11:06 pm – Game Engine Sem 1 Sesi 20192020 Senarai Tampal

Assalammualaikum and Good Evening

Sedikit pandangan dari segi pemarkahan anda semua untuk kseluruhan

  1. Ada banyak yang membuat assignment/project secara saya rasa hampir serupa aje tanpa banyak pengubahsuaian. Boleh aje amik gitu tapi kreatif lah sikit dan jangan main mcm buat tutorial aje. Think smart dan ubahsuai dalam 50% lah.
  2. Ada segelintir tak hantar tugasan/task yang diberikan. So no marks given for that
  3. So, di bawah adalah result Senarai Tampal anda. Hanya empat angka IC direvealkan. So korang cari sendiri agak2 mana markah korang.

04_SenaraiTampal_ver4

BIL.NO. KPGRED
1********5147B+
2 ******** 5479C
3 ******** 6023A-
4 ******** 5285B+
5 ******** 5023D
6 ******** 5203A
7 ******** 5464B+
8 ******** 5284B+
9 ******** 7141B+
10 ******** 7360A
11 ******** 7031A-
12 ******** 6645A
13 ******** 6912B-
14 ******** 6213A-
15 ******** 5640B+
16 ******** 5044A-
17 ******** 5258B
18 ******** 5625A-
19 ******** 5141B+
20 ******** 6463A
21 ******** 6199A
22 ******** 5294A
23 ******** 5149B+
24 ******** 5866B+
25 ******** 6653B+
26 ******** 5907A-
SEKYEN/KUMPULAN : 1 / 1
1 ******** 5193C
2 ******** 6923B+
3 ******** 5507A
SEKYEN/KUMPULAN : 1 / 2

[Updated] December 14, 2019 – 1451 pm

[Updated] July 03, 2019 – 1235 pm

[Updated] May 25, 2019 – 1235 pm

Kit for Workshop II Sem 1 20192020 BITE:

[Updated] May 22, 2019 – 2311 pm

Kit for Workshop II Sem 1 20192020 BITM:

[ACHIEVED]

[Updated] September 25, 2018 – 0859

Untuk Bengkel 2 (Updated Materials) – Bengkel2_2018_materials_upload_FB

[Updated] August 31, 2018 – 1804 pm

Official Schedule for Sem 1 20182019

  1. ROOM
  2. LECTURE
  3. COURSE
  4. GROUP
    Source File – 20182019-1 Schedule Source File

[Updated] July 11, 2018 – 11.45 pm

Download – BITM-BITE for BENGKEL 2 (7mb)

[Updated] September 16, 2017 – 0806 am – Saturday

  1. BY ROOM
  2. BY LECTURER
  3. BY DAY
  4. BY COURSE

[Updated] February 12, 2017 – 0746 am – Sunday

  1. by-group
  2. by-lecturer
  3. by-room
  4. jadual-waktu-kuliah-sem-2-1617_v4
  5. subjek-list

[Updated] September 01, 2015 – 2103 PM – Tuesday

Schedule

  1. by grouping
  2. by lecturer
  3. by room
  4. TIMETABLE SEM 1 20152016_V2

13 comments

  1. highly recomended to make the class interesting cause not all the student love math when it come to complicated explaination. might totally loss interest to learn!

      1. Saya upload ke dalam internet solutionnya dalam 2 hari terdekat ini. (Max sebelum isnin malam 11.59 pm) maknanya dlm selasa pagi saya dah upload

    1. Sebenar, pada 14 september tu tiada rakan saya yang free. So, disebabkan saya tiada pada 14-18 september 2011. Saya hanya boleh cadangkan 12 atau 13 september. ataupun 19 september ke atas.

    1. 21 September 2011. Jam 2 petang. Hari Rabu saya tengok bilik kuliah 3 kosong. Bgtau rakan2 yang lain yang hendak mengambil test itu juga. Jika siapa terlepas test tidak akan diadakan semula untuk tahun dua diploma.

    1. Semua chapter ada masuk. Concentrate apa yang saya sampaikan dikelas, kuiz2 dan test.

      Hamzah Asyrani Bin Sulaiman Jabatan Kejuruteraan Komputer Fakulti Kejuruteraan Elektronik dan Kejuruteraan Komputer Karung Berkunci No. 1752, Pejabat Pos Durian Tunggal, 76109, Durian Tunggal, Melaka, Malaysia Phone: +606-555 2025

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: