KUATAGH MRSM 50th Virtual Run

Alhamdulillah.

Selesai perjuangan larian VR in team dalam seluruh MRSM sempena Sambutan 50 Tahun MRSM.

Aku dpt 105km aje. Ni pun antara yang paling tinggi dalam sebulan aku penah dpt.

Aku just nak ckp seminggu aku lari 15-20 km aje. Sebab aku mmg main speed 5km and 10km aje. So latihan aku mmg max 15-20 km seminggu. Total sebulan dlm 80-100 km. Kenkadang kurang dari 80 pun.

Btw lepas ni rehat kejap in Ramadhan. Aku tak pasti aku akan gi berlari ke tak tp IF aku berlari, aku maybe berlari di dalam kampus selepas solat tarawih. Tu pun just 5km aje di laluan2 yang cerah dalam kampus.

Btw cerita bab Virtual Run ni pulak, memang team Kuatagh ni orang dalamnya power2 betul. Semua mileage yg top 10 more than 500km. Macam ko berlari sehari lebih 10km.

So, disinilah sahajalah perjuangan for this VR setakat ni. Lepas ni jumpa lg di event Biib Challenge pada 2022 sekitar maybe August-Sept 2022 or maybe later? Tak pasti lg bila.

kuatagh #mrsmkuantan #kuataghrun #run4hans

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: