Salam,

MBD 2018 ni merupakan yang ke dua aku daftar selepas 2017.

Cuma kali ini datang dengan famili.

Banyak jugak benda menarik aku dapat dan rasai sepanjang MBD 2018 kat Putrajaya ni.

Pendek kata, walaupun sampai 10k orang datang kot, tp meriah dan terkawal.

Sebenarnya MBD 2018 ni bukanlah untuk tujuan lari sungguh2 pun.

Sekadar untuk bersama keluarga berjalan atau berjogging bersama-sama.

Yang penting famili spend together untuk berborak dan sebagainya.

Gambar banyak tak ditangkap sebab fokus untuk bersama keluarga tapi kat kamera wife aku adala gambar.

Ada dua hari ye MBD 2018 kat Putrajaya ni. Aku punya yang 11 Ogos.

Dua dua hari sama aje. Cuma pilih nak datang 11 ogos atau 12 ogos masa daftar.

About the Author razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s