Salam,

Alhamdulillah pada 4 March sekitar jam 4.30 petang berlangsung flag off Larian Fun Run sempena pelancaran FIT UTeM untuk staf dan pelajar.

So, mulanya aku tak pasti nak masuk ke tak sebab macam2 seminar dan bengkel ada pada petang tu. Tapi decided untuk teruskan juga masuk.

Tapi sebelum aku ke larian tu sempat datang majlis talk Dr. Zubaidi. hehe

Larian sekadar 3 km aje. So disertakan gambar.

Paginya aku ada bengkel penulisan dari thesis ke buku
Bersama Dr. Zubaidi
Check Blood Pressure dulu
Sebelum bermula larian
Sebelum flag off
Sebelum flag off jugak
Ramai gak manusia. Kategori ada dua. Staf dan Pelajar.
Selesai larian. Dapat nombor 2 podium dan member sebelah ni no. 3. Dr Nornikman. Kategori Staf lelaki. If masuk dengan kategori student, kitorang ni dah 30++ dah nombor. laju2 student.
Baju dan Medal yang diperoleh. Top 40 each category aje dapat.
Maka inilah hasilnya. Elevation 29m tu. untuk 3km. laluan dalam track sekitar 300m, masuk ke laluan berbukit tar sekitar 600m. Kemudian turun bukit sekitar 500m. Masuk laluan jalan berbatu (tang ni sakit kaki beb nak adjust) sekitar 600m, Kemudian selebihnya melalui trail yang laluan bersimen keras sekitar 700m. Naik bukit melalui tangga (aku dah jalan time naik tangga ni), kemudian lari masuk track balik pusing dalam 300m dan sampai.
Nah tengok laluan bersatelit.
Dari STRAVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: