Kejujuran dan Amanah

Aku memang jenis mcm lambat datang meeting dan dtg keje ikut time aku.

Tapi aku datang

Tapi aku buat

Semua benda yg diperlukan akan dibuat dengan baik dan disempurnakan sebab tugas aku based on timeline bukan selama mana orang yang datang ofis jam 8-5 tapi takde output.

Aku kualiti kerja aku fokuskan dan bukan masa sangat. Masa yang diberi akan betul2 cukup bahkan lebih2 lagi. Supaya depa boleh siapkan dengan relax dan tenang.

Tapi bila ada sesuatu yg datang menguji amanah dan kejujuran. Aku amat pantang.

So, aku tak kisah ko ni mcm mana pun janji jujur dan amanah jgn diuji.

Memang pantang aku jika seseorang itu amik jalan mudah dan guna kabel untuk mendapatkan sesuatu.

Published by razorjr

Research and Academician

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: